GLAVOBOLJA ZA MILOJEVIĆA! Italijani KRADU veliku Zvezdinu ŽELJU!

Autor:

Sport

18.07.2024

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan klub ušao u trku za njegov potpis.

GLAVOBOLJA ZA MILOJEVIĆA! Italijani KRADU veliku Zvezdinu ŽELJU!

Foto: Starsport

Nedavno smo pisali da je Crvena zvezda kao sledeću "metu" u prelaznom roku označila Viktora Đukanovića, koji sa uspehom nastupa u Švedskoj.

Crnogorski reprezentativac pruža sjajne partije u dresu Hamarbija, što nije promaklo čelnicima srpskog šampiona, pa su pokazali interesovanje da ga angažuju. U prilog Zvezdi ide činjenica da je i sam fudbaler izjavio kako mu prija interesovanje najtrofejnijeg srpskog kluba.

- Srećan sam što se interesuju za mene. Crvena zvezda je veliki klub, ali još nekolicina ih je pokazala interesovanje. Želim da sačekam još malo pre nego što odlučim - rekao je svojevremeno Đukanović za švedske medije.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Viktor Đukanović

Međutim, ono što stvara glavobolju treneru Vladanu Milojeviću, jeste činjenica da je Zvezda dobila ozbiljnu konkurenciju u slavnom Laciju, koji je takođe iskazao želju da angažuje Viktora Đukanovića. 

Kako prenosi dobro obavešteni “Korijere delo Sport”, Rimljani su spremni da za krilnog fudbalera plate pet miliona evra prvaku Švedske iz 2001. godine.

Podsetimo, Crvena zvezda je nedavno nudila četiri, uz potencijalne bonuse, dok Hamarbi se nada da će inkasirati između šest i sedam miliona od potencijalnog odlaska Đukanovića. 

Mladi momak iz Nikšića je po dolasku u Švedsku skrenuo pažnju na sebe sjajnim golovima i odličnim asistencijama. U tekućoj sezoni tamošnjeg elitnog ranga, postigao je dva pogotka i upisao jednu asistenciju, na 12 odigranih mečeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading