ANA IVANOVIĆ SE POVERILA NEMCIMA! Evo šta NIKADA neće DOZVOLITI Švajnštajgeru!

Autor:

Sport

18.07.2024

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljena teniserka otkrila tajne iz porodičnog života.

ANA IVANOVIĆ SE POVERILA NEMCIMA! Evo šta NIKADA neće DOZVOLITI Švajnštajgeru!

Foto: printscreen/instagram/bastianschweinsteiger

Bivša srpska teniserka Ana Ivanović, nedavno je otkrila zanimljive detalje o svom odnosu sa suprugom, Bastijanom Švajnštajgerom.

Iako su oboje ostavili dubok pečat u svetu sporta, Ana je otkrila da postoji jedna stvar koju nikada neće dozvoliti svom suprugu da uradi na teniskom terenu.

- On se zaista bori za pobedu, daje sve od sebe, ali mu neću nikada dozvoliti da trijumfuje - rekla je Ana Ivanović za "Bild".

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Suprug Ane Ivanović, legendarni bivši kapiten nemačke reprezentacije i minhenskog Bajerna, Bastijan Švajnštajger, priznao je da je imao težak zadatak kada se susreo sa nekadašnjom najboljom teniserkom na svetu.

- Ona me pušta da trčim! Sleva na desno, napred-nazad, ma to je brutalno. Nikada nisam mislio da za mene nema šanse. Izgubio sam 1:6, 2:6 - kroz osmeh je poručio popularni "Švajni".

Podsetimo, Bastijan Švajnštajger je osvojio Svetsko prvenstvo sa "pancerima" 2014. godine i imao veoma uspešnu klupsku karijeru u Bajernu iz Minhena, Mančester junajtedu i Čikago Fajerima, pre nego što je okačio kopačke o klin 2019. godine.

Foto: instagram.com/anaivanovic

 

Sa druge strane, Ana Ivanović je osvojila Rolan Garos 2008. i stigla do vrha ATP liste, bilo je to 9. juna iste godine.

Njih dvoje su uplovili u bračne vode 2016. i u njemu dobili tri sina, Luku (6), Leona (5) i početkom prošle godine bebu, čije se ime još drži u tajnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading