DŽAJA POTPUNO ISKRENO O TADIĆU: Ovo smatra da je glavni razlog odlaska

Autor:

Sport

18.07.2024

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Činjenica da je izustio lepo vaspitan i momak na mestu.

DŽAJA POTPUNO ISKRENO O TADIĆU: Ovo smatra da je glavni razlog odlaska

Foto: fss.rs

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Dragan Džajić, dao je izjavu povodom odluke kapitena reprezentacije, Dušana Tadića, da okonča svoju reprezentativnu karijeru. Džajić je istakao da je jutros razgovarao sa Tadićem i da mu je najavljeno zvanično povlačenje iz reprezentacije. Izrazio je žaljenje zbog odluke, ističući da veruje da bi situacija bila drugačija da je reprezentacija postigla veći uspeh u Nemačkoj. Ipak, istakao je da je odluka isključivo Tadićeva i da niko drugi nema pravo da utiče na istu.

Republika

Foto: fss.rs

Dragan Džajić

 

- Jutros sam razgovarao sa Tadićem i dobio najavu o zvaničnom odlasku iz reprezentacije. Žalim zbog svega, da je u Nemačkoj reprezentacija imala uspeha, siguran sam, kapiten ne bi otišao. Ostajem pri stavu da je cela priča predimenzionirana i zato nije bilo razloga za radikalne odluke. Opet, odluka je samo Tadićeva i na istu niko nema pravo da utiče… - rekao je Dragan Džajić za Sport klub. Osvrnuo se na Tadićevu izjavu nakon meča protiv Engleske.

Republika

Foto: Republika.rs

Dušan Tadić

 

Džajić se osvrnuo i na Tadićevu izjavu nakon meča protiv Engleske, ističući da je više puta analizirao istu. Naglasio je da svako ima pravo na mišljenje, ali da je Tadićev lepo vaspitan i da je uvek bio posvećen timskom uspehu. Istakao je i da je primetio Tadićevu samosvest o težini izgovorenih reči i želju da se situacija vrati u normalu. Džajić je takođe istakao da u Nemačkoj nisu imali nijedan problem.

- Analizirao sam više puta Tadićevu izjavu posle meča sa Engleskom. Svako ima pravo na mišljenje, igrači, navijači, treneri, javnost… Osetio sam to dobro tokom karijere. Činjenica da je izustio lepo vaspitan i momak na mestu, profesionalac, kapiten, uvek posvećen timskom uspehu, stavila je drugačije svetlo na kontekst priče. Ima i još jedna bitna stvar - osetio sam i kod Tadića kasnije samosvest o težini reči, želju da se situacija vrati u normalu. Verujte, u Nemačkoj nismo imali nijedan problem - istakao je Džajić.

Ova situacija je izazvala dosta pažnje i rasprava među ljubiteljima fudbala, ali ostaje da se vidi kako će se reprezentacija Srbije nositi sa ovim izostankom u budućim mečevima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading