NEĆE NOLE KAO RAFA: On ipak mora da odbrani titulu

Autor:

Sport

18.07.2024

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlučio je.

NEĆE NOLE KAO RAFA: On ipak mora da odbrani titulu

Foto: Tanjug/AP

Nakon uzbudljivih teniskih takmičenja na Olimpijskim igrama, pažnja ljubitelja tenisa usmerena je ka nadolazećem Mastersu u Sinsinatiju. Na spisku učesnika nalazi se prošlogodišnji osvajač turnira, Novak Đoković, koji će se boriti da odbrani titulu i osvoji dodatnih 1000 poena. Pored njega, među učesnicima su i mladi talenti poput Janika Sinera i Karlosa Alkarasa, ali jedno veliko ime nedostaje - Rafael Nadal.

Španski teniser odlučio je da preskoči učešće na ovogodišnjem Mastersu u Sinsinatiju, ali je zato prijavljen za US Open. Ova odluka ostavlja mnoge fanove u neizvesnosti, ali istovremeno podiže iščekivanje za nadolazeće takmičenje.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

 


Novak Đoković će se sa posebnim žarom boriti da odbrani titulu koju je osvojio prošle sezone. U spektakularnom i dugačkom finalu, uspeo je da nadmudri mladog Španca, Karlosa Alkarasa, i osvoji titulu. Ovog puta, njegovi protivnici su spremni da mu stvore izazov i pokušaju da ga zaustave u osvajanju još jednog prestižnog trofeja.

Masters u Sinsinatiju održaće se od 12. do 19. avgusta, pružajući publici priliku da uživa u vrhunskom tenisu i nadmetanju najboljih svetskih igrača. Očekuje se da će ovaj turnir doneti uzbuđenje i neizvesnost, te da će ljubitelji tenisa imati priliku da prisustvuju izuzetnim sportskim trenucima.

Masters u Sinsinatiju definitivno će biti događaj koji će privući pažnju ljubitelja tenisa širom sveta, a Novak Đoković će imati priliku da pokaže svoju izuzetnu formu i borbeni duh dok brani svoju titulu. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se odvijati događaji na terenu i ko će izaći kao pobednik ovog prestižnog takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading