DETALJ KOJI JE DONEO ŠPANCIMA TITULU! Englezi će PROKLINJALI dan kada su glasali za VAR! Ovako je Furija IZBEGLA ofsajd kod gola Ojarzabala! (FOTO)

Autor:

Sport

14.07.2024

23:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna scena kod drugog gola "Crvene furije".

DETALJ KOJI JE DONEO ŠPANCIMA TITULU! Englezi će PROKLINJALI dan kada su glasali za VAR! Ovako je Furija IZBEGLA ofsajd kod gola Ojarzabala! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Više nego uzbudljivo finale Evropskog prvenstva donelo je četvrtu titulu selekciji Španije, koja je u dramatičnom meču protiv Engleske trijumfovala sa 2:1 (0:0), postižući odlučujući gol u poslednjim trenucima susreta.

Junak pobede bio je Mikel Ojarzabal, napadač Real Sosijedada, koji je u 86. minutu naterao Džordana Pikforda da drugi put vadi loptu iz mreže, a svom timu utabao put ka velikom slavlju.

Ojarzabal je postao heroj cele Španije kada je, nakon asistencije Marka Kukurelje, postigao pobedonosni gol, koji je postignut iz, u prvom trenutku, krajnje sporne situacije!

Prethodno je Niko Vilijams doneo prednost četi Luisa de la Fuentea, ali je Engleska uspela da se vrati u igru golom Kola Palmera. Međutim, Ojarzabalova odlučujuća reakcija označila je krajnji ishod meča i odvela "Crvenu furiju" do uspeha.

Foto: printscreen/RTS

Detalj kod gola Mikela Ojarzabala

Slika koja je izazvala brojne diskusije bila je situacija oko Ojarzabalovog gola, gde se činilo da je možda bio u nedozvoljenoj poziciji. Međutim, analiza je pokazala da je koleno Džona Stounsa doprinelo Ojarzabalovom postizanju gola, ostavljajući Englesku razočaranu i Španiju slavljenički raspoloženu.

Engleska je, podsetimo, među prvima bila za uvođenje VAR tehnologije, koja im je ovog puta žestoko obila o glavu, ali kad se pogleda detaljna analiza, pravda je na kraju pobedila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading