NEVEROVATNO! SRPSKI ROBERT DE NIRO I RIČARD GIR: Žene padaju u nesvest kada se pojave na terenu

Autor:

Sport

18.07.2024

22:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole i Lajović haraju snovima žena.

NEVEROVATNO! SRPSKI ROBERT DE NIRO I RIČARD GIR: Žene padaju u nesvest kada se pojave na terenu

Foto: Starsport

Novak Đoković i Dušan Lajović

Društvene mreže nedavno su obilovale zanimljivom objavom posvećenom svim ljubiteljima tenisa. Na jednoj specijalizovanoj stranici za "beli sport" osvanula je lista glumaca koji bi mogli da glume aktuelne tenisere zbog neverovatne sličnosti. Među njima su se našli Novak Đoković, Dušan Lajović, Rodžer Federer, Marija Šarapova, Karlos Alkaraz, ali i neki neočekivani izbori poput Roberta De Nira koji bi mogao da glumi najboljeg tenisera u istoriji u mladosti. Ono što je posebno privuklo pažnju jeste upravo sličnost između slavnog glumca Ričarda Gira i Dušana Lajovića. Zaista zapanjujuće!

Nije tajna da je Dušan Lajović veliki ljubimac ženskog pola, a nedavno je oduševio javnost objavom o svojoj verenici. Naime, njegovo srce je ukrala prelepa doktorka Lidija Mikić sa kojom planira svadbu. Ova vest je izazvala veliko interesovanje javnosti, a mnogi su bili oduševljeni romantičnom pričom o ljubavi tenisera i uspešne doktorke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Debeli Kum (@debeli_kum)

 

Međutim, ni Novak Đoković nije još za bacanje, u mlađim danima je jako privlačio pažnju žena, ali je samo jedna uspela da osvoji njegovo srce.

Ovako interesantna objava definitivno je razveselila sve ljubitelje tenisa, ali i pokrenula brojne diskusije o sličnostima i mogućnostima kada je reč o potencijalnim glumačkim ostvarenjima inspirisanim teniskim svetom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading