ZVEREV IPAK USPEO: Bilo je gusto, ali je otišao u četvrtfonale

Autor:

Sport

18.07.2024

22:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvereva u četvrtfinalu očekuje meč sa kineskim teniserom Džidžen Džangom.

ZVEREV IPAK USPEO: Bilo je gusto, ali je otišao u četvrtfonale

Foto: www.profimedia.rs

Četvrti teniser sveta, Aleksander Zverev, uspeo je da se plasira u četvrtfinale ATP turnira u Hamburgu nakon pobede nad Francuzom Igom Gastonom rezultatom 2:1 (4:6, 6:2, 7:5). Ovaj meč je bio pun preokreta i iznenađenja, a Zverev je uspeo da se izbori za pobedu uprkos gubitku početnog seta.

Francuz Igo Gaston je bolje započeo meč, koristeći drop šotove i lobove kako bi izbacio Zvereva iz ravnoteže. Zverev je dva puta izgubio svoj servis tokom ovog seta, dok je sporan trenutak bio kada se lopta dva puta odbila o teren pre nego što je Francuz uspeo da je vrati na set lopti. Zverev je tražio intervenciju supervizora tvrdeći da je loptica pala dva puta, ali na kraju nije uspeo da izdejstvuje intervenciju supervizora.

 

 


U drugom setu, Zverev je uspeo da se konsoliduje i dominira. Napravio je dva brejka i osvojio set rezultatom 6:2, čime je izjednačio rezultat meča.

U trećem setu smo videli izjednačenu borbu, sa revijom brejkova s obe strane. Međutim, Zverev je pokazao izdržljivost i istrajnost, što mu je na kraju donelo trijumf.

Zvereva u četvrtfinalu očekuje meč sa kineskim teniserom Džidžen Džangom, koji je u osmini finala bio bolji od Flavija Kobolija sa 2:0 u setovima. Očekuje nas još uzbudljivih mečeva na ovom turniru, a Zverev će svakako biti fokusiran na sledeći izazov.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading