PANTER OPASNO RAZBESNEO GROBARE: Evo i zbog čega

Autor:

Sport

18.07.2024

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posvećen košarci.

PANTER OPASNO RAZBESNEO GROBARE: Evo i zbog čega

Foto: Starsport

Posle tri uspešne sezone u dresu Partizana, Kevin Panter je odlučio da potpiše unosan ugovor sa Barselonom, što je izazvalo različite reakcije među navijačima i ljubiteljima košarke. Panter je tokom svoje karijere u Partizanu bio neizostavan deo tima, a njegov prelazak u španski velikan predstavlja veliki gubitak za crno-bele.

Nakon potpisa ugovora sa Barselonom, Kevin Panter nije odlučio da se odmara, već vredno radi na pripremama za predstojeću sezonu. Njegova posvećenost košarci ogleda se u njegovom učešću u američkoj "Drew ligi", gde je nedavno prikazao izvanrednu partiju. Postigao je čak 29 poena uz impresivan šut iz igre 10/14, što jasno pokazuje njegovu izuzetnu formu i talenat za postizanje poena.

Republika

Foto: Starsport

Kevin Panter

 


Interesantno je uporediti Panterov učinak u "Drew ligi" sa njegovim nastupima u Evroligi i ABA ligi tokom protekle sezone. Dok u dresu Partizana nije uspeo da postigne 29 poena u Evroligi, čak je i u ABA ligi uspeo da ubaci 30 poena protiv Budućnosti. Ovi podaci mogu izazvati različite reakcije među navijačima, ali svakako ukazuju na Panterovu sposobnost da briljira kada je to najpotrebnije.

Odlazak Kevina Pantera iz Partizana sigurno je izazvao različite emocije među navijačima ovog kluba. Mnogi od njih su verovatno besni zbog odlaska omiljenog igrača, dok drugi možda razumeju Panterovu odluku da nastavi karijeru u inostranstvu. Bez obzira na reakcije, jasno je da će Panterova praznina teško biti popunjena u timu Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading