NEMOJTE NI DA MI SE JAVLJATE NA ULICI! Oštre REČI Nemanje Matića pred mečeve sa Zvezdom i Partizanom!

Autor:

Sport

18.07.2024

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši srpski reprezentativac gaji veliki lokalpatriotizam.

NEMOJTE NI DA MI SE JAVLJATE NA ULICI! Oštre REČI Nemanje Matića pred mečeve sa Zvezdom i Partizanom!

Foto: Republika

Fudbaleri Jedinstva debituju u Superligi Srbije, a uvodni mečevi nisu mogli da budu teži za klub sa Uba.

Posle premijernog gostovanja Crvenoj zvezdi na Marakani (subota, 20.00), Ubljani sedam dana kasnije dočekuju Partizan pred svojim navijačima, pa otvaranje debitantske sezone nije moglo da bude teže za izabranike Ivana Radovanovića.

Tim povodom oglasio se i prvi čovek Jedinstva, proslavljeni as i nekadašnji reprezentativac Srbije - Nemanja Matić. Iako je gotovo celu karijeru proveo van Srbije, igrajući za Košice, Vitese, Benfiku, Čelsi, Mančester Junajted, Romu, Ren ili Lion, iskusni vezista ostao je uvek veran svom Ubu.

Upravo zbog toga je pozvao sve "prave" navijače, koji gaje određene simpatije prema večitim rivalima, da u ova dva meča budu uz svoje Jedinstvo, inače im se neće ni javiti na ulici kada se utakmice budu završile.

- Ubljani, čestitam na ulasku u Superligu! Uživajte u sezoni! Znam da Crvena zvezda i Partizan imaju dosta navijača sa Uba, ali ukoliko u naredna dva kola vidim nekoga sa Uba da navija protiv Jedinstva, Nemoj da mi se više javlja na Ulici - poslao je Matić interesantnu poruku sugrađanima uoči premijere na Marakani i domaćinstva Partizanu na Ubu, a ona je objavljena na zvaničnoj instagram stranici.

Nema sumnje da prvi čovek ubskog mezimca ima veliki lokalpatriotizam, iako se radi o okršajima protiv dva najveća srpska kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading