Dule Savić na ORIGINALAN NAČIN pozvao zvezdaše na meč protiv Jedinstva! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.07.2024

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica se igra u subotu od 20 časova.

Dule Savić na ORIGINALAN NAČIN pozvao zvezdaše na meč protiv Jedinstva! (VIDEO)

Foto: printscreen/Instagram/FK Crvena zvezda

Nova sezona Superlige Srbije počinje u petak, a branilac titule Crvena zvezda će svoj meč prvog kola igrati u subotu od 20 časova na stadionu "Rajko Mitić" protiv Jedinstva iz Uba.

U prethodne tri godine, fudbaleri Crvene zvezde su imali veliku podršku navijača na otvaranju sezona, čime su zvezdaši iz godine u godinu potvrđivali da nestrpljivo iščekuju kraj letnje pauze i povratak na Marakanu.

U Ljutice Bogdana su uvereni da se situacija neće promeniti ni ovog jula, a navijačima je poziv poslao i legendarni centarfor kluba Dule Savić.

- Fudbalska sezona počinje! Zajedno Vas pozivamo da dođete na našu prvu utakmicu, podržimo našu Crvenu zvezdu - rekao je Dušan Savić i dodao:

- Jedinstvo!

Inače, Savić je ponosni Ubljanin, pa je zbog toga bio idealan čovek za ovu kampanju.

Originalniji poziv navijačima Crvene zvezde nije bio potrebniji, zato se u osvajaču duple krune nadaju da će tribine stadiona "Rajko Mitić" biti dobro ispunjene, kako bi svi simpatizeri videli neku novu šampionsku Zvezdu.

Crvena zvezda se u prvom kolu Superlige Srbije prethodne tri godine u dva navrata sastala sa Vojvodinom, kao i jednom sa Radničkim iz Niša. Kada je reč o sezoni 2021/22 crveno-beli su ugostili novosadsku ekipu, a tada je utakmicu sa tribina stadiona "Rajko Mitić" pratilo 20.300 navijača.

Naredne godine je šampion Srbije takmičenje u domaćem prvenstvu otvorio utakmicom protiv niškog Radničkog, kada su fudbaleri Zvezde imali sjajnu podršku, s obzirom na činjenicu da je pomenuti meč uživo pratilo 16.274 navijača. Na startu prethodne sezone crveno-beli su se ponovo sastali sa Vojvodinom, a tada se na Marakani našlo 16.213 posetilaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading