NADAL SE OGLASIO POSLE ELIMINACIJE SA OI: Imao je važnu poruku za Alkaraza (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

A Karlos je ovako odgovorio.

NADAL SE OGLASIO POSLE ELIMINACIJE SA OI: Imao je važnu poruku za Alkaraza (FOTO)

Foto: Profimedia

Španski teniser Rafael Nadal završio je svoje učešće na Olimpijskim igrama u Parizu nakon poraza u dublu sa Karlosom Alkarazom. Nakon što su izgubili od američkog dvojca Ostin Krajiček i Radživ Rama sa 2:0, Nadal se oglasio na Instagramu, pružajući podršku svom partneru. "Hvala ti, Karlose. Idi na zlato! Navijamo za tebe", napisao je Nadal.

Republika

Foto: printscreen/instagram

 

 

Karlos Alkaraz, mladi španski teniser, takođe se oglasio na Instagramu, izražavajući zahvalnost Rafaelu Nadalu za njihovo zajedničko takmičenje za Španiju. "Hvala ti Rafa za ovu nedelju i što si delio teren sa mnom igrajući za Španiju. Nismo mogli da pobedimo danas, ali nosim mnogo stvari za budućnost! Bilo je posebno", napisao je Alkaraz.

 

 

Ovim porazom, Rafael Nadal završava svoje učešće na Olimpijskim igrama u Parizu, ali će njegova podrška Karlosu Alkarazu i dalje biti prisutna dok se turnir nastavlja. S druge strane, Novak Đoković je i dalje u igri za medalju i njegov meč protiv Cicipasa, koji će se odigrati danas u 19 časova, će sigurno privući pažnju teniskih fanova širom sveta.

Podsetimo, Rafael Nadal je svoje takmičenje na Olimpijskim igrama u Parizu prvo završio u singl meču, kada se u drugom kolu takmičenja sastao sa najboljim teniserom svih vremena Novakom Đokovićem, sa 2:0 (6:1, 6:4). Nakon toga je, zajedno sa Karlosom Alkarazom, eliminisan iz dubl takmičenja od strane američkog dvojca Ostin Krajiček i Radživ Rama sa takođe 2:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading