VLADO GEORGIEV NOLETU POSVEĆUJE KONCERT! Pozvao i ove protivnike da dođu, nastao haos na društvenim mrežama! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.08.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu, Novak Đoković nije krio svoje emocije.

VLADO GEORGIEV NOLETU POSVEĆUJE KONCERT! Pozvao i ove protivnike da dođu, nastao haos na društvenim mrežama! (FOTO)

Foto: Shutterstock, ATA images, Profimedia.rs

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, još jednom je pokazao svoju neverovatnu sposobnost i talent osvajanjem zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu. Nakon ovog veličanstvenog trijumfa, mnoge javne ličnosti su se obratile Đokoviću i čestitale mu na ovom izvanrednom uspehu. Među njima se istakao pevač Vlado Georgiev, koji je svojom objavom na Instagramu nasmejao mnoge, najavljujući koncert u čast Novaka Đokovića.


Pevač Vlado Georgiev je javno čestitao Novaku Đokoviću na osvojenoj zlatnoj medalji putem Instagrama, otkrivajući da će organizovati koncert u njegovu čast. Osim toga, Vlado je na duhovit način prozvao Karlosa Alkaraza i Musetija, dodatno doprinoseći pozitivnoj atmosferi nakon ovog velikog sportskog događaja.

 

 

Nakon osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu, Novak Đoković nije krio svoje emocije. Izrazio je ponos i uzbuđenje zbog postignutog uspeha, ističući da je ovo njegov najveći sportski trijumf u životu. Novak je istakao da je duboko u sebi želeo da osvoji zlato, te da je poraz na Vimbldonu bio motivacija za njegovu izuzetnu igru na Olimpijskim igrama.

Foto: Profimedia

Novak Đoković

 

Novak Đoković je naglasio da je izuzetno ponosan što je doneo zlato za Srbiju, ističući da je ovo ostvarenje njegovog cilja. Izrazio je svoju zahvalnost i sreću zbog postignute pobede, ističući da je ovo jedan od najznačajnijih trenutaka u njegovoj sportskoj karijeri.

Foto: Tanjug, Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

Novak Đoković

 

Novak Đoković je još jednom potvrdio svoj izuzetan talenat i sposobnost, ostavljajući dubok utisak na svet tenisa i sportske zajednice širom sveta. Ovaj trijumf će zauvek ostati upamćen kao jedan od najsjajnijih trenutaka u sportskoj karijeri ovog velikog šampiona.
 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading