DA NOVAK OSVOJI ZLATNU MEDALJU U PARIZU: Legendarni teniser poželeo Đokoviću da dođe do najvišeg odličja na OI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo bi fantastično kada bi mogao da osvoji olimpijsko zlato - istiće čuveni as.

DA NOVAK OSVOJI ZLATNU MEDALJU U PARIZU: Legendarni teniser poželeo Đokoviću da dođe do najvišeg odličja na OI!

Foto: Profimedia

Endi Mari, nedavno penzionisani teniser, izrazio je svoju poslednju tenisku želju, a ona je bila upućena njegovom dugogodišnjem prijatelju i rivalu Novaku Đokoviću. Na pitanje novinara argentinskog portala "Klej", Mari je izjavio da bi voleo da Novak osvoji zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu.

– Da Novak osvoji zlatnu medalju u Parizu. To mu mnogo znači, svaki put kada igra za svoju zemlju, vidi se koliko je bitno za njega. Bilo bi fantastično kada bi mogao da osvoji olimpijsko zlato - poručio je Britanac.

Mari je istakao da su njegove najvažnije partije u karijeri bile protiv Đokovića. Posebno je istakao pobede nad njim za prvi gren slem trofej na US openu 2012. godine, kao i za prvi pehar na Vimbldonu 2013. godine.

Foto: www.profimedia.rs

Endi Mari i Novak Đoković

Britanac je završio karijeru odigravši poslednji meč u dublu, gde je zajedno sa Denijem Evansom poražen u olimpijskom četvrtfinalu. Na konferenciji za medije, Mari je izjavio da je dao sve od sebe u karijeri, priznavši da je bilo teško takmičiti se sa teniserima koji su bili bolji od njega. Takođe je prokomentarisao i svoj humoristički stil, izjavivši da nikada zapravo nije ni voleo tenis, uz osmeh.

 

– Ionako nikada nisam ni voleo tenis – oprostio se u svom stilu britanskog humora i dodao:

Dao sam sve što sam mogao u karijeri. Sigurno je bilo stvari koje bih drugačije uradio, ali bilo je veoma teško osvajati gren slem titule u vreme tenisera koji su bili bolji od mene - poručio je Endi Mari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading