SNIMAK KOJI JE ZABRINUO ČITAVU SRBIJU: Ovako se povredila Angelina Topić! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loše vesti iz Pariza.

SNIMAK KOJI JE ZABRINUO ČITAVU SRBIJU: Ovako se povredila Angelina Topić! (VIDEO)

Foto: Starsport

Angelina Topić

Najbolja srpska skakačica uvis, Angelina Topić, doživela je povredu tokom zagrevanja pred kvalifikacije za finale. Prema prvim informacijama, Topić je iskrivila skočni zglob, zbog čega joj je pružena medicinska pomoć. Na snimcima sa zagrevanja može se videti trenutak kada je Angelina Topić povredila zglob, što je izazvalo zabrinutost među prisutnima. 

 

Prema informacijama sa terena, Angelina je odlučila da ne preskoči prvu prepreku visine 1,83 metra, kako bi dobila dodatno vreme za odmor i pokušala da nastupi. Ova odluka je izazvala dodatnu pažnju javnosti i podigla strepnju u vezi sa njenim daljim nastupom.

Povreda jedne od najuspešnijih srpskih atletičarki izazvala je veliku pažnju javnosti, kako domaće, tako i međunarodne. Svi ljubitelji atletike sa nestrpljenjem očekuju dalji razvoj situacije i nadaju se brzom oporavku Angelina Topić.

Svi ljubitelji sporta širom sveta prate situaciju i nadaju se brzom oporavku Angelina Topić. Njen talenat i predanost atletici su neosporni, te se svi nadaju da će se uskoro vratiti na stazu i nastaviti sa impresivnim rezultatima.

Topićeva je dobila lek protiv bolova i neće skakati odmah. Trenutno se šeta po stazi, trčkara i skakuće, što znači da testira bol. Verovatno ćemo u narednim minutima znati šta će se desiti sa našom Angelinom. Ona je skinula donji deo trenerke, što znači da je povreda iza nje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading