LOŠE VESTI IZ PARIZA: Angelina Topić se povredila na zagrevanju!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Topićeva doživela peh.

LOŠE VESTI IZ PARIZA: Angelina Topić se povredila na zagrevanju!

Foto: www.profimedia.rs

Užasne vesti stigle su danas iz Pariza gde se održava veliko atletsko takmičenje. Naime, reprezentativka Srbije u atletici i državna rekorderka u skoku u vis, mlada Angelina Topić, povredila se tokom zagrevanja. Trenutno nije poznato da li će moći da nastupi u kvalifikacijama, a lekarski tim joj trenutno ukazuje pomoć.

Prema nezvaničnim informacijama, povreda se desila tokom zagrevanja pred takmičenje. Angelina je jedna od najtalentovanijih atletičarki u Srbiji, a njen izostanak sa takmičenja bi predstavljao veliki udarac za našu reprezentaciju. Topićeva je dobila lek protiv bolova i neće skakati odmah. Trenutno se šeta po stazi, trčkara i skakuće, što znači da testira bol. Verovatno ćemo u narednim minutima znati šta će se desiti sa našom Angelinom.

Foto: Starsport

Angelina Topić

Svi ljubitelji atletike i navijači Angele Topić sada se nadaju brzom oporavku i njenom što skorijem povratku na stazu. Očekuje se da će uskoro biti objavljeno zvanično saopštenje o njenom zdravstvenom stanju i mogućnostima za dalje takmičenje.

Angelina Topić je svojim dosadašnjim rezultatima i zalaganjem postala uzor mnogim mladim sportistima u Srbiji. Njena posvećenost treninzima i istrajnost na putu ka vrhunskim rezultatima inspiriše mnoge, te je njen izostanak sa takmičenja zaista veliki gubitak za celokupnu atletsku zajednicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading