SKANDAL U PARIZU: Priveden otac zlatne Olimpijke zbog sramnog ponašanja!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška bruka!

SKANDAL U PARIZU: Priveden otac zlatne Olimpijke zbog sramnog ponašanja!

Foto: Profimedia

Reprezentativka Hrvatske u džudou, Barbara Matić, osvojila je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, ali radost nacije je zasenila vest o hapšenju njenog oca Borisa. Prema navodima brojnih evropskih medija, otac Matićeve je priveden zbog sumnje da je seksualno napastvovao jednu volonterku. Incident se navodno dogodio nakon četvrtfinalne pobede Matićeve, kada je njen otac prisilno poljubio devojku koja je potom prijavila slučaj nadležnim organima.

Siniša Krajač, generalni sekretar Hrvatskog olimpijskog odbora, izjavio je da nije bilo hapšenja, već da je francuska policija uručila gospodinu Matiću poziv da se javi u stanicu. Krajač je istakao da se radi o nesporazumu te da HOO, dok ne dobije drugačije informacije, tako tretira ovaj slučaj.

Foto: Profimedia

Barbara Matić

– Ono što sa sigurnošću mogu reći je da nije bilo nikakvog hapšenja. Francuska policija je u sredu kasno uveče oko 23 sata došla u hotel i uručila gospodinu Matiću, ocu naše zlatne olimpijke, papir u kojem je pisalo u koje vreme i u koju stanicu sutradan mora da se javi. Dakle, nije bilo hapšenja. Ono što smo uspeli saznati od gospodina Matića je da se radi o nesporazumu i HOO, dok ne dobije drugačije informacije, ga i tako tretira – izjavio je Siniša Krajač, gensek Hrvatskog olimpijskog odbora.

Vest o hapšenju oca zlatne olimpijke izazvala je burne reakcije javnosti. Mnogi su izrazili šok i razočaranje, ističući da bi ovakav incident mogao da baci senku na sportski uspeh mlade džudistkinje. S druge strane, pojedini su istakli važnost sačekati zvanične informacije pre donošenja zaključaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading