KONAČNO: Milojević može da odahne - Zvezda u nastavak sezone ulazi osetno jača! ON SE VRATIO! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.08.2024

23:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Crvenoj zvezdi su sa nestrpljenjem očekivali njegov povratak.

KONAČNO: Milojević može da odahne - Zvezda u nastavak sezone ulazi osetno jača! ON SE VRATIO! (FOTO)

Foto: Starsport

Iza fudbalera Crvene zvezde je već sada 180 minuta superligaškog fudbala u takmičarskoj 2024/25 godini, sezoni u kojoj su ambicije potpuno jasne. Primarni cilj crveno-belih jeste odbrana duple krune, a samim tim i osvajanje osme uzastopne šampionske titule, a uz navedeno teži se novom plasmanu u grupnu fazu UEFA Lige šampiona koja će ove godine, po prvi put biti organizovana po novom sistemu takmičenja.

Kako bi stigli do elitnog ranga crveno-beli moraju da prođu jednu kvalifikacionu rundu, a ime protivnika će saznati 5. avgusta kada će biti obavljen žreb.

U prve dve prvenstvene utakmice puleni trenera Vladana Milojevića su ostvarili skor od jedne pobede i isto toliko remija.

Na otvaranju nove sezone crveno-beli su ubedljivo savladali Jedinstvo sa Uba rezultatom 4:0, da bi prethodnog vikenda neprijatno iznenadili svoje navijače s obzirom da su protiv lučanske Mladosti na stadionu "Rajko Mitić" odigrali samo 2:2.

Na oba navedena meča na ggolu aktuelnog šampiona stajao je novajlija Marko Ilić, ali se čini da konačno trener Milojević može da odahne.

Prvi golman Omri Glazer se večeras vratio u srpku prestonicu, a njgov dolazak na surčinski aerodrom ovekovečila je kamera portala Republika.rs.

Foto: Republika

Glazer je stigao u srpsku prestonicu

 

Da podsetimo, Glazer je u poslednje vreme imao problema sa povredom, a tom prilikom je nedavno govorio:

- Sve protiče dobro, ali imam malu povredu koju nosim sa poslednje utakmice iz reprezentacije. Radim na oporavku i laganije treneram sa trenerima golmana, kao i kondicionim trenerima. Mislim da će za dva dana biti sve u redu, te da ću moći da branim na utakmicama. Danas je stvarno bilo loše vreme, kišovito, ali volim da treniram u takvim uslovima, golman sam. Ne volim kad sam treniram u teretani, odvojeno od saigrača, tako da bih radije bio i po snegu na terenu

OStaje da se vidi kada će se Glazer naći među stativama, ali je gotovo izvesno da to neće biti tokom predstojećeg duela kada će Crvena zvezda gostovati ekipi Tekstilca iz Odžakau meču koji će biti odigran u Bačkoj Palanci.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading