ŠOK NA TENISKOM TURNIRU: Navijačica podigla majicu i pokazala grudi - zbog jedne stvari je naišla na osudu javnosti! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.08.2024

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovakve stvari se do sada, barem na tenisu nisu događale.

ŠOK NA TENISKOM TURNIRU: Navijačica podigla majicu i pokazala grudi - zbog jedne stvari je naišla na osudu javnosti! (VIDEO)

Foto: YouTube.com/printscreen

Na nedavnom teniskom meču između Ige Švjontek i Danijele Kolins na Olimpijskim igrama, dogodio se incident koji je izazvao šok i osude javnosti.

Dok su teniserke odmarale, kamera je slučajno uhvatila jednu ženu u crnoj majici na tribinama, koja je neočekivano podigla majicu i pokazala grudi pred TV kamerama. Ova neverovatna scena privukla je veliku pažnju gledalaca i izazvala brojne reakcije.

Ovaj skandalozni događaj brzo je postao viralan na društvenim mrežama, a žena koja je izvela ovaj potez postala je predmet oštrih osuda javnosti. Njeno postupanje izazvalo je šok i negodovanje, posebno zbog prisustva deteta pored nje u tom trenutku.

Ovaj neprimeren potez žene na tribinama bacio je senku na inače uzbudljiv meč između dve teniserke, čija je napeta igra privukla pažnju ljubitelja tenisa širom sveta. Ovo neobično dešavanje na tribinama definitivno će ostati upamćeno kao jedan od najkontroverznijih trenutaka sa teniskog turnira na Olimpisjkim igrama u Parizu.

 

 

Nakon što je video snimak ovog incidenta postao viralan, javnost je burno reagovala na neprimereno ponašanje žene na tribinama. Mnogi su izrazili zgražavanje zbog toga što je ona izvela ovaj potez u prisustvu deteta, ističući da takvo ponašanje nije primereno ni sportskim događajima ni bilo kom javnom okupljanju.

Takođe, postavlja se pitanje o bezbednosti dece na sportskim događajima i odgovornosti odraslih osoba da se ponašaju primereno u takvim situacijama. Ova tema izazvala je različite reakcije i pokrenula diskusiju o ulozi roditelja i odraslih u stvaranju bezbednog i pristojnog okruženja za decu na javnim događajima.

Ovakvi događaji ostavljaju dubok utisak na gledaoce i skreću pažnju na važnost poštovanja osnovnih normi pristojnosti u javnom prostoru.

Sva dešavanja s Olimpijskih igara u Parizu ekskluzivno pratite na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading