JEZIVO! EVO ŠTA JE KOSTA ŽELEO DA DOBIJE NA POKLON SA SAMO OSAM GODINA! Nikada ga nije zanimala rođendanska torta, uvek je želeo OVO!

Autor:

Hronika

30.07.2024

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je dečak-ubica napunio 15 godina.

JEZIVO! EVO ŠTA JE KOSTA ŽELEO DA DOBIJE NA POKLON SA SAMO OSAM GODINA! Nikada ga nije zanimala rođendanska torta, uvek je želeo OVO!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Tamara Pavišić, Printscreen, Privatna arhiva

kosta

Masovni ubica i neviđeni zločinac Kosta Kecmanović, koji je 3. maja 2023. izvršio stravičan zločin u OŠ "Ribnikar", danas puni 15 godina! Kako je Republika već pisala, Kostina majka Miljana Kecmanović je insistirala da danas, na njegov rođendan, ode u posetu sinu ubici.

Republika

Foto: Printscreen/Društvene mreže, Republika

 

Naime, kako smo sada nezvanično saznali, Kosta nikada nije mario za svoj rođendan, to jest nikada mu nije bila bitna rođendanska torta, već posebni pokloni. Ono što ledi krv u žilama jeste činjenica da je Kecmanović još sa osam i devet godina insistirao na posebnim poklonima.

- Kosta nikada nije pokazivao posebnu zaisnteresovanost za svoj rođendan niti se kao ostala mala deca radovao torti sa nekim junakom, balonima. Uvek je želeo i najviše se radovao plastičnim pištoljima, lisicama, puškama...Mislim, da sam čula da je sa osam, devet godina već imao kolekciju svog plastičnog oružja i igrao se rata sam sa sobom. Dobro se razumeo u pištolje iako su to bile samo igračke. Kada bi mu neko doneo neke stvari, ili neku drugu igračku delovao bi totalno nezainteresovano, to jest nije reagovao na stvari koje su interesovale skoro svako dete  - priča naš izvor i dodaje:

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, Printscreen

 

Znam da su pričali da im je tražio neku posebnu opremu i kao, znate ono za čišćenje oružja, tog njegovog plastičnog. Tako da je on od malih nogu pokazivao hladnoću i nezainteresovanost za svoj rođendan, oduvek je bio čudak. Čak i knjige što kažu da je voleo, jeste, to je istina, ali samo one psoebne, kako bi mu um postao još mračniji.

Podsećamo, majka maloletnog dželata Koste Kecmanovića Miljana Kecmanović, koji je u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru počinio masakr ubivši devetoro dece i školskog čuvara i ranivši petoro učenika iz svog razreda i nastavnicu istorije, ne prestaje da šokira javnost.

Kako saznajemo od dobro obaveštenog izvora, Miljana Kecmanović je podnela zahtev sudu da poseti Kostu za njegov rođendan, koji je sutra!

Miljana je Kostu videla poslednji put na jednom od saslušanja u Palati pravde, a sada je izrazila želju da dođe u bolnicu na dan njegovog rođendana.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog potpisivanj ai linkovanja izvora, a to je Republika.rs.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vanja

30.07.2024 11:17

Šta je to nesrečno dete snašlo za tako lepe godine, tuga golema!