CECINA SNAJKA SE BAŠKARI NA JAHTI! Bogdana se skinula u MINI BIKINI dva meseca posle porođaja, svi gledaju u njene GRUI! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.07.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ražnatovićka dovela liniju do savršenstva!

CECINA SNAJKA SE BAŠKARI NA JAHTI! Bogdana se skinula u MINI BIKINI dva meseca posle porođaja, svi gledaju u njene GRUI! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Bogdana Ražnatović, supruga boksera Veljka Ražnatovića, pre dva meseca je na svet donela trećeg sina, kom su dali ime Isaija. Snajka Svetlane Cece Ražnatović uživa na moru, a objavom na društvenim mrežama "zapalila" je mreže.

Ražnatovićka se uslikala na jahti sa drugaricama, sa kojima je nazdravljala, a na sebi je imala kupaći kostim, koji je u prvi plan izbacio njene gurdi.

Bogdana je dobila pregršt komplimenata na račun svog izgleda, a mnogi su zaključili da je bivša košarkašica uspela da za vrlo kratko vreme vrati svoju figuru i da izgleda kao da se nije porodila pre dva meseca.

"Mačka", "To, Bogdana", "Kao da se nisi ni porodila", "Top linija", "S*ksi", samo su neki od komentara.

Inače, Bogdana i Veljko su trećeg sina krstili u Hramu Svetog Save na Vračaru krajem juna ove godine.

Krštenje trećeg naslednika Veljka Ražnatovića, Isaije, proteklo je u tajnosti, okruženo bliskim članovima porodice i kumom. Veljko je podelio snimak sa ceremonije na svojoj stori priči, pružajući fanovima uvid u intimni događaj.

Ime koje su Veljko i Bogdana odabrali za svog trećeg sina, Isaija, nosi sa sobom snažno biblijsko značenje. Ovo ime dodatno naglašava porodične vrednosti i duhovnu povezanost porodice Ražnatović. Njihova porodična sreća sada je upotpunjena dolaskom malog Isaije, čija krštenje u Hramu Svetog Save predstavlja važan i svečan događaj za celu porodicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading