BRUJE DRUŠTVENE MREŽE: Novak napravio pometnju u Olimpijskom selu - slikao se sa srpskom odbojkašicom, a o jednom detalju mnogi pripovedaju! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Olimpijske igre 2024

31.07.2024

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gde god se Đoković pojavi, izazove veliku pažnju.

BRUJE DRUŠTVENE MREŽE: Novak napravio pometnju u Olimpijskom selu - slikao se sa srpskom odbojkašicom, a o jednom detalju mnogi pripovedaju! (FOTO)

Foto: Instagram.com/djokernole

Jedan od najboljih srpskih sportista svih vremena, Novak Đoković, izazvao je pravu euforiju u Olimpijskom selu kada je neočekivano posetio svoje sunarodnike koji se takmiče na Olimpijskim igrama. Nole, kako ga od milja zovu, je uoči svog meča u trećem kolu Olimpijskih igara, odlučio da iznenadi kolege sportiste i pruži im podršku.

Kada se Novak pojavio u Olimpijskom selu, srpski olimpijci su bili oduševljeni i nisu propustili priliku da se fotografišu sa jednim od najvećih sportista Srbije. Čak je i prelepa srpska reprezentativka u odbojci, Hena Kurtagić, zabeležila trenutak sa Novakom na svom Instagram profilu, što je izazvalo veliku pažnju javnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @tennisaceserve

 

Fotografija sa Novakom odmah je postala viralna na društvenim mrežama, a korisnici su komentarisali kako je prvi put videli ženu koja je viša od Novaka na istoj slici. Ovo oduševljenje jasno pokazuje koliki uticaj Novak Đoković ima ne samo kao vrhunski sportista, već i kao simbol ponosa i inspiracije za sve generacije.

Pored toga što je privukla pažnju svojom fotografijom sa Novakom, vredno je spomenuti da Hena Kurtagić igra na poziciji srednjeg blokera u odbojci i da je ostvarila zapažen uspeh osvojivši osam poena u pobedi protiv Francuske. Njen doprinos timu je bio od presudnog značaja, a njeno prisustvo na Olimpijskim igrama dodatno doprinosi afirmaciji ženskog sporta u Srbiji.

Da podsetimo, Novaka Đokovića danas očekuje meč osmine finala Olimpijskih igara u Parizu gde će se sastati sa Dominikom Kepferom.

Svi ljubitelji tenisa imaće priliku da isprate ovaj veliki meč putem televizijskog prenosa na kanalima RTS-a. Početak meča zakazan je za 12 časova, a očekuje se da će ovo biti jedan od najatraktivnijih mečeva osmine finala Olimpijskih igara u Parizu.

Sve dešavanja sa Olimpijskih igara u Parizu ekskluzivno pratite na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading