ŠTA MU JE TO NA NOGAMA?! Adam Adaktar za ove klompe dao ČITAVO BOGATSTVO, a svi ga prozivaju! (VIDEO)

Autor:

Zabava

31.07.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi smatraju da popularni brend zapravo vrši socijalni eksperiment prodajom predimenzioniranih i nepraktičnih preskupih predmeta!

ŠTA MU JE TO NA NOGAMA?! Adam Adaktar za ove klompe dao ČITAVO BOGATSTVO, a svi ga prozivaju! (VIDEO)

Foto: Ata Images

Adam Adaktar

Adam Adaktar, poznat po neobičnom izgledu i nadimku Bog Obrva, koji je sam sebi nadenuo, često privlači pažnju medija i javnosti.

Ovoga puta našao se u centru pažnje zahvaljujući svom originalnom stilu. Na njegovom Tik-tok profilu jedan korisnik je postavio pitanje u vezi s njegovim izborom obuće:

 

 

- Zašto nosiš cokule/klompe? Neudobne su i ružne - glasio je komentar.
- Klompe? Ovo nisu klompe. Ovo je nečiji automobil - odgovorio je Adaktar u svom stilu.
Ovaj odgovor je dodatno naglasio njegov ekscentrični stil i sposobnost da humorom reaguje na kritike. U stvarnosti, reč je o modelu cipela koje su na zvaničnom sajtu brenda "Balensijaga" označene cenom od 1.090 dolara, što odgovara sumi od skoro 110.000 dinara.

Iako mnogi smatraju da pomenuti brend time samo vrši socijalni eksperiment, mnoge poznate ličnosti su se odlučile da ponesu ove ekscentrične komade.

Foto: Ata Images

Adam Adaktar

Zanimljivo je da je upravo Adam nedavno bio u centru pažnje i na izboru za Mis Srbije 2024. godine, gde je bio odeven u stilu Josipa Broza Tita. Na nogama je imao beli model pomenutih cipela, čime je dodatno istakao svoj jedinstveni modni izraz. Takođe, crne "Balensijagine" cipele je nosio na jednom prestoničkom događaju, gde je svojim izgledom zaista okupirao svu pažnju prisutnih.

Na tom događaju Adam je nosio luksuznu svilenu trenerku versaće, a crne cipele su bile predmet brojnih komentara i pažnje medija. Njegov ekscentrični izgled i stil konstantno su na udaru medija, ali Adaktar očigledno uživa u svojoj ulozi modnog provokatora jedinstvenog izraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading