OVI DETALJI SU PRESUDILI VOJVODINI: Stara dama nesrećno poražena od Ajaksa!

Autor:

Sport

25.07.2024

22:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojvodina pokazala zube evropskom velikanu!

OVI DETALJI SU PRESUDILI VOJVODINI: Stara dama nesrećno poražena od Ajaksa!

Foto: Profimedia

Fudbaleri Vojvodine su nezasluženo poraženi od Ajaksa rezultatom 1:0 u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope. Izabranici Božidara Bandovića pružili su hrabru i borbenu partiju u Amsterdamu protiv ''kopljanika ali nažalost nisu uspeli da sačuvaju mrežu do kraja. Utakmica je bila veoma napeta, a domaćin je uspeo da postigne pobedonosni gol u finišu meča, zahvaljujući rezervisti Van de Bomenu u samoj završnici.

Pogodak Van den Bomena u 86. minutu rešio je meč i doneo pobedu svom timu, srušivši tako snove ekipe Božidara Bandovića.

Ceo tok meča mogao je biti drugačiji da je Aleksa Vukanović uspeo da realizuje svoju šansu u 73. minutu, kada je pogodio samo stativu, ostavljajući rezultat nepromenjenim. Vukanović se našao u odličnoj poziciji za šut sa ivice kaznenog prostora, ali nažalost, njegov udarac završio je na stativi, propuštajući priliku da donese vođstvo svom timu.

Nakon ovog poraza, Stara dama okreće se revanš meču koji je zakazan za sedam dana u Srbiji. Sa istim pristupom kao danas, postoji mogućnost iznenađenja, a sigurno je da će igrači dati sve od sebe da poprave utisak i ostvare bolji rezultat na domaćem terenu. Ključni trenutak utakmice desio se u 86. minutu kada je Marko van den Bomen postigao pogodak, donoseći olakšanje navijačima na stadionu "Johan Krojf Areni". Njegov pogodak bio je dovoljan da donese pobedu njegovom timu i preokrene rezultat u njihovu korist.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading