KAKVA DOBRODOŠLICA ZA ALEKSU AVRAMOVIĆA: Ponosni su što im se pridružio

Autor:

Sport

25.07.2024

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon lekarskog pregleda u Moskvi, Avramović će se pridružiti timu CSKA.

KAKVA DOBRODOŠLICA ZA ALEKSU AVRAMOVIĆA: Ponosni su što im se pridružio

Foto: Starsport

Nakon što je objavljeno da košarkaš Aleksa Avramović napušta Partizan, stiže potvrda da srpski bek prelazi u redove moskovskog CSKA. Avramović je potpisao dvogodišnji ugovor sa ovim klubom, čime se pridružio jednom od čelnika reprezentacije Srbije.

Aleksa Avramović je prešao u CSKA - napisali su na društvenim mrežama Moskovljani i dodali:

- On se pridružio se našem timu iz beogradskog Partizana. Dvogodišnji ugovor sa jednim od čelnika reprezentacije Srbije stupa na snagu posle lekarskog pregleda u Moskvi. Trenutno je košarkaš u reprezentaciji Srbije koja će se takmičiti na Olimpijskim igrama. Avramović će u CSKA posle kraćeg odmora po povratku iz Francuske.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CSKA Moscow (@cskabasket)

 

Nakon lekarskog pregleda u Moskvi, Avramović će se pridružiti timu CSKA. Trenutno je deo reprezentacije Srbije koja će se takmičiti na Olimpijskim igrama, a nakon kratkog odmora po povratku iz Francuske, nastaviće svoju košarkašku karijeru u CSKA.

Avramović je bio jedan od najboljih košarkaša u Partizanu, što je privuklo interesovanje više klubova. Ipak, dogovor je postignut sa ljudima iz CSKA. Iako je imao još godinu dana ugovora sa Partizanom, odlučio je da ode, a prema informacijama bliskim klubu, crno-beli će inkasirati 400.000 evra od ovog transfera.

U prošloj sezoni u Evroligi, Avramović je beležio 10,2 poena, 1,8 asistencija i 1,8 skokova, dok je u ABA ligi imao bolji prosek sa 10,8 poena, 2,7 asistencija i 2,2 skoka po meču. U četvrtak je poslao poruku navijačima Partizana, kojom se oprostio od njih.

Ovim transferom, Aleksa Avramović nastavlja svoju košarkašku karijeru u jednom od najprestižnijih evropskih klubova, te se sa nestrpljenjem očekuje njegov doprinos timu CSKA u narednom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading