DRAGANA MIRKOVIĆ POSLE RAZVODA VEĆ NEKOME POKLONILA I DUŠU I SRCE: Niko nije verovao da će tako brzo PREBOLETI SVE i NASTAVITI DALJE!

Autor:

Zabava

25.07.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda je oduvek bila veoma humana, pa od toga ne odustaje ni na turneji posle razvoda od Tonija Bijelića.

DRAGANA MIRKOVIĆ POSLE RAZVODA VEĆ NEKOME POKLONILA I DUŠU I SRCE: Niko nije verovao da će tako brzo PREBOLETI SVE i NASTAVITI DALJE!

Foto: ST/Dragan Kadić, e-Časlav Vukojičić

Poznata regionalna muzička zvezda Dragana Mirković, koja trenutno obilazi prostore nekadašnje Jugoslavije u okviru svoje spektakularne turneje "Do poslednjeg daha", nije samo muzički talentovana, već pokazuje i veliko srce.

Iako je na privatnom planu, nedavno doživela brodolom, kada je saopštila da se razvodi od svog supruga Tonija Bijelića, mnogi su mislili da će to promeniti i njen odnos prema publici i humanitarnom radu, jer emotivni lomovi znaju dugo da drže u stanju tuge i potištenosti. Međutim, to se u Draganinom slučaju nije desilo. Naprotiv, ona je postala još otvorenija i svoju dušu i srce još nesebičnije poklanja svojoj publici, te se i još više posvetila humanitarnom radu, po kome je oduvek i bila poznata.

I uoči svog koncerta u Banjaluci, koji je izazvao ogromno interesovanje i potražnju za kartama, Dragana je odlučila da pokaže svoju humanu stranu na vrlo poseban način.

Republika

Foto: Mario Poje

Dragana Mirković hara regionom sa svojom turnejom "Do poslednjeg daha"

U znak podrške i solidarnosti, Dragana Mirković je donirala impresivnih 20.000 KM JU Centar “Zaštiti me” iz Banjaluke. Ova organizacija se bavi pružanjem pomoći i podrške osobama u potrebi, a Dragana je ovom gestu pokazala svoju posvećenost društvenim pitanjima i želju da pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija.


Ova velikodušna donacija će omogućiti Centru “Zaštiti me” da unapredi svoje usluge i obezbedi kvalitetniju pomoć korisnicima. Dragana Mirković je još jednom pokazala svoju veliku humanost i spremnost da doprinese zajednici na najlepši mogući način.

Inače, u subotu, 27. jula, Banjaluka će biti domaćin nezaboravne letnje noći na Kastelu, jer upravo tog dana regionalna muzička ikona Dragana Mirković stiže u ovaj grad sa svojom spektakularnom turnejom “Do poslednjeg daha”. Ovaj događaj već izaziva ogromno interesovanje i potražnju za kartama, a za pevačicin koncert se traži karta više.

Poznata po pesmama koje su obeležile generacije i glasu koji odjekuje širom Balkana, Dragana Mirković ne prestaje da oduševljava svoje fanove svojim izuzetnim muzičkim talentom i velikodušnošću.
Republika

Foto: Mario Poje

Dragana Mirković je velika humanitarka

Koncert u Banjaluci obećava da će biti jedno od najposebnijih muzičkih iskustava u regionu. Velika folk zveuda je tokom četiri decenije svoje karijere ostala omiljena pevačica mnogih generacija, a njena posvećenost publici i humanitarni rad dodatno je čine voljenom među fanovima.

Podsetimo, Mirkovićeva je jedna od najpoznatijih i najvoljenijih muzičkih zvezda na prostoru bivše Jugoslavije. Sa bogatom karijerom koja traje već četiri decenije, ona je uspela da osvoji srca publike svojim neodoljivim glasom i harizmom. Njene pesme su postale evergrin hitovi, a njeni koncerti nezaboravni doživljaji za sve koji ih posete.

Osim svoje muzičke karijere, Dragana Mirković je poznata i po svom humanitarnom radu i spremnosti da pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija. Njena donacija Centru “Zaštiti me” iz Banjaluke samo je jedan u nizu gestova koji pokazuju njenu velikodušnost i posvećenost pomoći drugima.

Dragana Mirković je više od muzičke zvezde - ona je simbol dobrote i velikog srca, čime inspiriše mnoge ljude širom regiona.

Njen koncert u Banjaluci će biti prilika da se obožavaoci ponovo susretnu sa njenim nezaboravnim glasom i energijom koja osvaja srca publike.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading