TADIĆ IGRA KAO NEKADA! Sjajan na debiju Murinja

Autor:

Sport

24.07.2024

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U gostima protiv Lugana.

TADIĆ IGRA KAO NEKADA! Sjajan na debiju Murinja

Foto: www.profimedia.rs

Nakon što je slavni portugalski trener Žoze Murinjo seo na klupu Fenerbahčea pre skoro dva meseca, navijači ovog kluba žive u nekoj vrsti transa. U utorak uveče, istanbulski velikan odigrao je prvi takmičarski meč u sezoni, i to u gostima protiv Lugana u Švajcarskoj, na startu kvalifikacija za Ligu šampiona. Fener je ostvario pobedu od 4:3, a sjajnu partiju pružio je ubitačan tandem Murinjovog tima koji čine Dušan Tadić i Edin Džeko.

Republika

Foto: Profimedia

 

 

Reprezentativac Bosne i Hercegovine, Edin Džeko, postigao je gol sa bele tačke u nadoknadi prvog poluvremena i odmah na startu drugog poluvremena, na asistenciju Tadića, praktično poveo turski tim ka trijumfu. Posebnu pažnju privukao je i sada već bivši kapiten Srbije Dušan Tadić. Ovo je bio njegov prvi takmičarski meč posle oproštaja od EP i remija sa Danskom u Minhenu (0:0), ali je pokazao da je i dalje u sjajnoj formi i da će biti jedan od ključnih igrača u Murinjovom timu u ovoj sezoni.

Na Evropskom prvenstvu u fudbalu, pre remija sa Danskom, srpska reprezentacija je odigrala još dve utakmice od kojih se sa Slovenijom takođe završila remijem (1:1), i protiv Engleske se završila gubitkom (1:0).

Zanimljivo je da će Partizan, gotovo izvesno, igrati protiv poraženog kluba iz dvomeča Lugano - Fenerbahče. Nakon prikazanog na meču u Švajcarskoj, crno-beli mogu samo da strepe za svoju evropsku sudbinu posle blamaže protiv kijevskog Dinama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading