NOVI IGRAČ PARTIZANA NAPAO CEO TIM ZVEZDE: Gurnuo Lazića, pa SKOČIO na Bolomboja!

Autor:

Sport

24.07.2024

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće zanimljiv derbi susret.

NOVI IGRAČ PARTIZANA NAPAO CEO TIM ZVEZDE: Gurnuo Lazića, pa SKOČIO na Bolomboja!

Foto: printscreen

Partizan je u svoje redove doveo bivšeg igrača Efesa, visokog 206 centimetara, Tajrika Džonsa. Džons igra na pozicijama krilnog centra i centra, a njegov dolazak u klub obećava uzbudljive trenutke u večitom derbiju.

Sve je počelo nesportskim potezom Tajrika Džonsa koji je pod košem gurnio Lazića na zemlju. To je razbesnelo Bolomboja koji je ušao u fizički obračun sa njim, ali tuča je ipak sprečena. I Džons i Bolomboj su na kraju isključeni sa utakmice.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Tajrik Džons

 

Jedan od ključnih momenata koji će dodatno začiniti večiti derbi jeste sukob koji se dogodio tokom susreta između Efesa i Crvene zvezde u Istanbulu. Naime, u poslednjoj četvrtini meča, Tajrik Džons je započeo sukob gurajući Branka Lazića, na šta je reagovao Džoel Bolomboj. Sukob je izbegnut, ali ostaje jasno da će Džonsov dolazak u Partizan dodatno zaoštriti rivalstvo između ova dva kluba.

Video događaja možete pogledati OVDE.

Nakon ovog incidenta, nije teško zaključiti da će Džons biti posebno praćen od strane igrača Crvene zvezde, te da nas očekuje još više uzbuđenja na terenu.

Igrači Crvene zvezde su nedvojbeno zapamtili incident sa Džonsom i sa nestrpljenjem očekuju naredne susrete sa Partizanom. Dolazak Džonsa u Partizan dodatno će začiniti već napetu atmosferu večitog derbija, obećavajući navijačima i ljubiteljima košarke uzbudljive i neizvesne mečeve.

S obzirom na sve navedeno, jasno je da nas očekuju burni susreti i da će Džonsov dolazak u Partizan sigurno dodatno začiniti već uzbudljivo rivalstvo između ova dva kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading