IZAŠLA LISTA 100 NAJBOLJIH FUDBALERA SVIH VREMENA: Igrač sa naših prostora ispred Džerarda, Lamparda i Lama!

Autor:

Sport

23.07.2024

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki podvig za Deja.

IZAŠLA LISTA 100 NAJBOLJIH FUDBALERA SVIH VREMENA: Igrač sa naših prostora ispred Džerarda, Lamparda i Lama!

Foto: Starsport

Portal ''GDC Media'' je odredio 100 najboljih fudbalera svih vremena. Prema pomenutom izvoru na samom vrhu liste se nalazi Lionel Mesi, zatim slede ga Kristijano Ronaldo, Dijego Armando Maradona, Pele, Alfredo Di Stefano, Ćavi, Johan Krojf, Paolo Maldini, Ronaldo i Franc Bekenbauer.

Prema ovom portalu najbolji igrač sa ovih prostora je Dejan Savićević koji se nalazi na 79. mestu. Popularni Dejo je ispred Stivena Džerarda, Frenka Lamparda, Marsela, Kilijana Mbapea, Karima Benzeme. Legendarni Genije je igrao za Budućnost, Crvenu zvezdu, Milan, Rapid iz Beča. Fenomenalne partije je pružao u svim timovima, a u dresu ''rosonera'' je imao sjajne epizode.

Foto: Starsport

Dejan Savićević

Osovjio je dva puta Ligu šampiona, jednom sa Zvezdom i jednom sa Milanom. Strelac je čuvenog gola protiv Barsleona u finalu najeltinijeg evropskog takmičenja 1994. godine i ostao upmaćen po lepo među navijačima italijanskog giganta. Zanimljivo je da se selektor Srbije, Dragan Stojković Piksi ne nalazi među 100 najboljih fudbalera svih vremena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading