RAJKOVIĆ SE SELI U DRUGI KLUB? Najbolji fudbalski reprezentativac privukao mnogo pažnje

Autor:

Sport

23.07.2024

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viljareal ozbiljno razmatra mogućnost dovođenja Predraga.

RAJKOVIĆ SE SELI U DRUGI KLUB? Najbolji fudbalski reprezentativac privukao mnogo pažnje

Foto: Tanjug/AP

Srpski golman Predrag Rajković privukao je veliku pažnju svojim impresivnim nastupima kako na Evropskom prvenstvu, tako i prošle sezone braneći za Majorku u La Ligi. Njegove odbrane su bile ključne za uspeh ekipe, a sada se spekuliše o potencijalnom transferu u Viljareal.

Viljareal ozbiljno razmatra mogućnost dovođenja Rajkovića kao zamenu za Filipa Jorgensena, ukoliko dođe do transfera mladog Danca u Čelsi. Ovo interesovanje ukazuje na to koliko je Rajković stekao poštovanje i poverenje svojih kolega i uprave kluba.

Rajković je prošle sezone bio ključna figura u ekipi Majorke, propuštajući samo dve utakmice u La Ligi. Njegove odbrane su bile impresivne, ali konkurencija među golmanima u klubu je velika, što sada može dovesti do njegovog odlaska.

Republika

Foto: Republika

Predrag Rajković

 


Budućnost Predraga Rajkovića trenutno je neizvesna, ali njegov talenat i kvalitet neosporno privlače pažnju brojnih klubova. Očekuje se da će se situacija razjasniti nakon što se sazna epilog transfera Filipa Jorgensena i da bi Rajković mogao da napravi korak napred u svojoj karijeri. Svi ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem očekuju razvoj događaja i nadaju se da će Rajković i dalje nastaviti da brani na vrhunskom nivou.

Podsetimo se, fudbalska reprezentacija Srbije je ispala iz grupne faze na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, nakon što je izgubila od reprezentacije Engleske sa rezultatom 1:0 i bila nerešena sa Slovenijom (1:1) i Danskom (0:0). Ostvarili su dva boda, što nije bilo dovoljno za dalje takmičenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading