ZATRESAO SE FUDBALSKI SVET: Strateg Partizana oštro odgovorio ukrajinskom kolegi - prštaće sve u Humskoj! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

30.07.2024

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči revanš meča u Humskoj, najmanje se govorilo o fudbalu.

ZATRESAO SE FUDBALSKI SVET: Strateg Partizana oštro odgovorio ukrajinskom kolegi - prštaće sve u Humskoj! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana doživeli su potpuni debakl u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za UEFA Ligu šampiona. Srpski vicešampion poražen je od kijevskog Dinama rezultatom 2:6 i čini se već sada da je pitanje ekipe koja nastavlja pohod ka elitnom evropskom klupskom takmičenja rešeno.

Uoči revanš meča koji će biti odigran na stadionu u Humskoh ulici, medijima se obratio trener Partizana Aleksandar Stanojević, ali se na konferenciji govorolo najmanje o fudbalu, već je u epicentru interesovanja bilo sve ono što je pratilo nedavni duel u Poljskoj:

- Ne bih komentarisao njihove izjave, mogu samo da kažem da smo već 50 godina u prijateljskim, bratskim odnosima sa CSKA iz Moskve. Tako je bilo i kad je bio SSSR, tako će i biti, jer nas ne interesuje koja je država u pitanju. Sportsku priču ništa ne može da poremeti. Mi smo klub koji gaji takve vrednosti.

 

Da podsetimo, uoči prvog meča u Poljskoj trener ukrajinske ekipe Oleksandr Šovkovski je ne baš biranim rečima napao crno-bele zbog njihovog učešća na turniru u ruskoj prestonici.

O svemu navedenom generalni direktor Partizana Miloš Vazura je izneo svoj komentar:

- Pitamo se samo šta smo mi to uradili Ukrajincima?! Čemu možemo da zahvalimo na ovako nesportskom odnosu? Naša država nije odustala od priznanja teritorijalne celovitosti pomenute zemlje, pa nam ovakav odnos nije najjasniji. Moramo i možemo takođe uzvratiti pitanjem šta je to Ukrajina učinila povodom NATO agresije na našu zemlju i šta bi trebalo mi da uradimo i kako da im uzvratimo. Zašto se uopšte neko stavlja na pijedestal moralnog sudije i sa njega sudi o srpskim poslovima i ponašanju i drži nam lekcije bez ikakvih argumenata.

Revanš meč između Partizana i kijevskog dinama igra se na stadionu u Humskoj ulici u sredu 31. jula sa početkom od 20 časova

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading