UŽAS NA ZELENOM VENCU! Muškarac upao u apoteku, pa pretio radnici NOŽEM!

Autor:

Hronika

30.07.2024

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brzom intervencijom policije, on je savladan i uhapšen nakon izvršenja krivičnog dela.

UŽAS NA ZELENOM VENCU! Muškarac upao u apoteku, pa pretio radnici NOŽEM!

Foto: Shutterstock, Pixabay/Fleimax

Z. Č. (50) uhapšen je u Beogradu zbog sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo.

On je, naime, juče u jednoj apoteci na Zelenom vencu, uz pretnju nožem, od radnice uzeo novac.

Brzom intervencijom policije, on je savladan i uhapšen nakon izvršenja krivičnog dela.

Istragu vodi Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, a osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati.

Podsećamo, javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je dana 27. 7. 2024. saslušao okrivljenog N. M. (43) na okolnosti izvršenja krivičnog dela razbojništvo iz člana 206 stav jedan Krivičnog zakonika i dva krivična dela teška krađa iz člana 204 stav jedan tačka tri Krivičnog zakonika.

Okrivljenom se stavlja na teret da je dana 23. 7.2024. na Novom Beogradu pratio oštećenu J. M. (50) od prodavnice do zgrade u kojoj živi, potom je na glavu stavio kapuljaču i hiruršku masku, prišao oštećenoj s leđa i s vrata joj strgao zlatni lančić. Okrivljenom se takođe stavlja na teret da je dana 25. 7. 2024. na Novom Beogradu pratio oštećenu D. R. (73), kojoj je takođe prišao sa leđa i sa vrata joj strgao zlatni lančić koji je potom prodao u menjačnici u Zemunu, nakon čega je istog dana, u kasnijim časovima, izvršio krivično delo razbojništvo iz člana 206 Krivičnog zakonika, kada je prišao s leđa oštećenoj T. Ć. (62) dok se kretala stazom u parku u Zemunu, stavio joj ruke preko naočara za vid i povukao glavu unazad, kojom prilikom joj je zadao povrede u vidu ogrebotina na vratu i ramenima, te joj otrgao zlatni lančić s vrata, nakon čega je pokušao da joj otme dve torbe, ali je oštećena počela glasno da viče, pa je okrivljeni pobegao.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading