GODINAMA JE ČUVALA NAJVEĆU TAJNU MILANA STANKOVIĆA! Rada Manojlović otvorila PANDORINU KUTIJU, više ne štiti bivšeg!

Autor:

Zabava

30.07.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Manojlović napokon razvezala jezik o odnosu sa Milanom Stankovićem.

GODINAMA JE ČUVALA NAJVEĆU TAJNU MILANA STANKOVIĆA! Rada Manojlović otvorila PANDORINU KUTIJU, više ne štiti bivšeg!

Foto: printscreen/pink, Republika.rs

Rada Manojlović je na muzičkoj sceni već više od decenije i po, ali priznaje da je ponekad previše iskrena u javnim izjavama, što joj je donelo i neke neprijatne situacije. Ipak, ističe da je zadovoljna kako sve protiče, ali sebi samo zamera što nekad nije znala da zaćuti ili kalkuliše u nekim situacijama.

Rada Manojlović nije želela da komentariše izjavu Saše Popovića o navodnom plaćanju za Milana Stankovića zbog odlaska iz "Granda". Istakla je da je to pitanje na koje ne želi da odgovara. Ipak, otkrila je da se i dalje čuje sa Milanom, koji joj je uvek podrška i savetnik u vezi s njenim novim albumom.

Republika

Foto: instagram.com/milanstankovic, ST/A. Nalbantjan

Rada Manojlović i Milan Stanković

 

- Saša Popović je ispričao to. Ja to ne bih komentarisala. Ako sam o tome ćutala još od 2010, ne bih ni sada ništa da kažem, prokomentarisala je ona, ali je i otkrila gde je Milan i šta sada radi.

- Sa Milanom se čujem nekad često, nekad ređe. Ima on svoje momente kada je tako negde pa ne može čovek da ga uhvati ni za početak ni za kraj. Ali, uvek kad je nešto bitno, naravno da se čujemo, on je tu za sve. Oko albuma uvek me iskreno posavetuje, novi album mu je prelep, ima jedna pesma koja mu se posebno sviđa, a kakvu niko ne očekuje od mene - priznala je Rada Manojlović za Kurir.

Pevačica je najavljivala novi album, ali je istakla da je sačekala da prođu svi drugi aktuelni izvođači kako bi izbegla gužvu na tržištu. Takođe, ističe da je novac uložen gde treba i da očekuje veliki efekat kod publike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading