ZORANA I MIKEC ZASMEJALI REGION DO SUZA! Obezbedili medalju, pa napravili ŠOU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Srce bije, guzovi se tresu"

ZORANA I MIKEC ZASMEJALI REGION DO SUZA! Obezbedili medalju, pa napravili ŠOU!

Foto: Tanjug/AP Photo/Manish Swarup

Srpski strelci Zorana Arunović i Damir Mikec ostvarili su izuzetan uspeh na Olimpijskim igrama u Parizu osvojivši srebrnu medalju u kategoriji vazdušni pištolj 10 metara. Nakon što su zauzeli drugo mesto u kvalifikacijama "miksu", par će se boriti za zlatnu medalju protiv turskog para Dikec - Tarhan u finalu koje je zakazano za utorak u 9.30.

Uzbuđeni i raspoloženi, strelci su pred kamerama RTS-a podelili svoje prve utiske nakon osvajanja srebrne medalje. Zorana Arunović je sa osmehom istakla:

- 27 minuta srce bije, guzovi se tresu, noge se tresu, sve se trese, naučiš na treninzima da pucaš i uz to, nekada uspeš bolje, nekada lošije - rekla je Zorana.

Mikec je prokomentarisao lošiji početak u kvalifikacijama, ističući da su "namestili ruku" i da su odradili šampionski do kraja.

- Moj loš početak, to su teški trenuci, čovek smogne snage kada ima jasan cilj ispred sebe. Odradili smo šampionski do kraja i zaslužili smo sija se medalja. Ne znam im se ni broj, ne treba da budemo skromni. Olimpijska medalja ide u prave ruke - rekao je Damir.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELEY (@eley_ltd)

 

Iako su već osigurali srebrnu medalju, srpski strelci ne kriju ambiciju za osvajanjem zlatne medalje.

- Hajmo po medalju - poručila je uzbuđena Zorana, dok je Damir istakao da ulaze rasterećeniji u finale protiv Turaka te da žele više.

- Ulazimo rasterećeniji u finale protiv Turaka, starih znalaca. Jedan se čak preziva Dikec. Želimo više, želimo još. Euforija nije još, srećni smo, ali nisam još toliko ni svestan, ostaviću to sve za sutra i naravno, svoje iskustvo ćemo iskoristiti. Vežbali smo ovo, vežbali smo finala pod teškim uslovima smo osvajali medalje, pobeđivali i Kineze i sve najteže protivnike. Nema mesta opuštanju, posao nije gotov, daćemo sve od sebe, pa neka bolji pobedi - zaključio je Mikec.

Ovaj izuzetan uspeh srpskih strelaca izazvao je veliku pažnju javnosti, a nacija sa nestrpljenjem iščekuje ishod finalnog takmičenja i potencijalno osvajanje zlatne medalje.

Svojim izuzetnim umećem i odlučnošću, Zorana Arunović i Damir Mikec su još jednom pokazali da su vrhunski sportisti spremni da se bore za najviše ciljeve na najvećoj svetskoj sportskoj sceni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading