PRELJUBNIK IZ ŠVAJCARSKE NADRLJAO U ZEMUNU: Žena mu uništila auto: Mene si našao! (VIDEO)

Autor:

Vesti

30.07.2024

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na vozilu vrednom preko 100.000 evra, mogli su se videti oštri natpisi i crteži srca, a sve to bila je osveta prevarene žene koja se predstavila kao Snežana.

PRELJUBNIK IZ ŠVAJCARSKE NADRLJAO U ZEMUNU: Žena mu uništila auto: Mene si našao! (VIDEO)

Foto: tiktok/printscreen/snezanaisidorovic

Jedan Srbin koji živi u Švajcarskoj doživeo je neprijatno iznenađenje kada je ugledao svoj skupoceni Mercedesov džip prekriven porukama ljubomore i besa. Na parkingu u Zemunu, automobil je bio prekriven oštrim porukama napisanim markerom, koje je ostavila ljubomorna devojka koja je saznala za njegovu neverstvo.

Na vozilu vrednom preko 100.000 evra, mogli su se videti oštri natpisi i crteži srca, a sve to bila je osveta prevarene žene koja se predstavila kao Snežana. Uz poruke koje su prekrivale bočne i zadnje delove automobila, Snežana je ostavila jasnu poruku svom preljubniku, navodeći svoje ime i postavljajući pitanje o prisustvu druge žene u njihovom krevetu.

 

@snezanaisidorovic

Trebam li jos neku potpisati? ♬ Lucifer - Jelena Karleusa

 

Fotografije uništenog džipa brzo su postale viralne nakon što su objavljene na TikTok nalogu devojke iz Srbije. U opisu slika, Snežana je jasno izrazila svoje nezadovoljstvo, postavljajući pitanje da li treba još neku poruku ostaviti. Komentari na objavu bili su raznoliki, sa jedne strane podržavajući Snežanin postupak, dok su se drugi distancirali od takvog vida osvete, nazivajući ga vandalizmom.

U komentarima na objavu, pristalice Snežane su iznosile ideje o trajnijim metodama osvete, poput korišćenja spreja ili oštećenja guma. Sa druge strane, bilo je i osuda ovakvog postupka, uz tvrdnje da je Snežana više toga otkrila o sebi nego o svom preljubniku. Neki su čak smatrali da je njeno ponašanje samo samoponiženje, dok su drugi podržavali muškarca za "nalaženje bolje žene".

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading