BRUTALNOM UBICI ODREĐEN PRITVOR! Ubio čoveka pred trudnom ženom!

Autor:

Hronika

04.08.2024

22:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postoji opasnost od bekstva

BRUTALNOM UBICI ODREĐEN PRITVOR! Ubio čoveka pred trudnom ženom!

Foto: Facebook

Opštinski sud u Tuzli doneo je odluku da državljaninu Republike Srbije, Predragu Ratkoviću, bude određen jednomesečni pritvor zbog sumnje da je počinio krivično delo krivotvorenje dokumenata. Nakon ispitivanja osumnjičenog, predstavnik tužilaštva je predložio pritvor zbog opasnosti od bega, a ročište na kojem je razmatran ovaj predlog održano je danas u 14 časova u Opštinskom sudu Tuzla.

Hapšenje u Tuzli

Predrag Ratković, koji je bio plaćeni ubica i bivši pripadnik Crvenih beretki, uhapšen je 2. avgusta u Tuzli pod sumnjom da je koristio lažne dokumente. Pripadnici specijalne jedinice MUP Tuzlanskog kantona su ga uhapsili blizu hotela Tuzla, a kod sebe je imao lažne dokumente na ime Nenad Dragosavec. Ova činjenica baca dodatnu sumnju na umešanost u kriminalne aktivnosti i pokazuje visok nivo pripremljenosti i skrivanja identiteta. Iako u momentu hapšenja nije pronađeno oružje, cela situacija dodatno budi sumnje oko njegovih planova i namera.

Osuđenje u Srbiji

Apelacioni sud u Beogradu je u martu ove godine doneo pravosnažnu presudu kojom je Predrag Ratković osuđen na 16 godina zatvora za krivična dela ubistvo u saizvršilaštvu, neovlašteno korištenje tuđeg vozila i posebni slučajevi falsifikovanja dokumenata. On je osuđen zajedno sa Stefanom Blagojevićem, takođe bivšim pripadnikom Crvenih beretki, zbog ubistva Vladimira Bjelanovića u decembru 2015. godine u Mileševskoj ulici na Vračaru.

Predrag Ratković, državljanin Republike Srbije, suočava se sa ozbiljnim optužbama kako u Bosni i Hercegovini, tako i u Srbiji, gde je već pravosnažno osuđen na dugu zatvorsku kaznu. Njegovo hapšenje u Tuzli i dalje budi interesovanje javnosti, dok će pritvor omogućiti istražnim organima da sprovedu dalje istrage i postupke u skladu sa zakonom.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading