SUNOVRAT LAJOVIĆA! Duci ISPAO od 227. na planeti!

Autor:

Sport

11.08.2024

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ništa od glavnog žreba mastersa u Sinsinatiju.

SUNOVRAT LAJOVIĆA! Duci ISPAO od 227. na planeti!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski teniser Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u glavni žreb mastersa u Sinsinatiju, pošto je u prvom kolu kvalifikacija poražen od domaćeg predstavnika Brendona Holta rezultatom 1:2 (po setovima 6:2, 3:6, 5:7).

Ovaj neočekivani poraz predstavlja nastavak crne serije Staropazovčanina od tri uzastopna neuspeha, što ukazuje na njegov trenutni nedostatak forme.

Duci je započeo meč ubedljivo, osvojivši prvi set rezultatom 6:2. Delovao je sigurno i obećavajuće, ali je drugi set doneo potpuno drugačiju dinamiku.

 

 

Američki teniser prvi je došao do brejka, povevši sa 2:0, dok se Lajović borio da se vrati u igru. Iako je uspeo da vrati brejk, nije uspeo da ga potvrdi i izjednači na 2:2. Holt je iskoristio priliku i osvojio set rezultatom 6:3.

U odlučujućem setu nije bilo brejk lopti sve do osmog gema, kada je Lajović uspeo da ostvari brejk i povede sa 5:3. Međutim, i pored vođstva, nije uspeo da zadrži prednost, propuštajući priliku da završi meč u narednom gemu. Holt je uspeo da se vrati, izjednači na 5:5, te da zatim osvoji naredna dva gema za senzacionalnu pobedu.

Holt će u poslednjoj rundi kvalifikacija igrati protiv sunarodnika Zaharija Svajde, za plasman u glavni žreb Mastersa u Sinsinatiju.

Inače, Brendon Holt trenutno zauzima 227. poziciju na ATP listi, dok je Duci na 53. mestu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading