ZVEZDIN KOREJAC ODUŠEVLJEN NAVIJAČIMA! Evo šta je Seol rekao posle PRVENCA na Marakani!

Autor:

Sport

11.08.2024

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajnim golom obeležio pobedu nad Pazarcima.

ZVEZDIN KOREJAC ODUŠEVLJEN NAVIJAČIMA! Evo šta je Seol rekao posle PRVENCA na Marakani!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Novi Pazar rezultatom 4:1, a subotnji meč obeležio je Jung Vu Seol, koji se na najbolji mogući način predstavio navijačima srpskog šampiona.

Korejac je sa 25 metara poslao fantastičan projektil u devetom minutu, doneo vođstvo timu Vladana Milojevića i upisao prvenac u crveno-belom dresu za koji je siguran da će ga pamtiti do kraja života.

- Veoma sam srećan zbog postignutog gola, iako mi je primarni zadatak da se fokusiram na odbranu. Našao sam se u dobroj poziciji, uhvatio loptu na pravi način i pogodio ugao protivničkog gola. Drago mi je što sam debitovao za Zvezdu na našem stadionu pred navijačima, koji su bili fantastični. Navijali su tokom cele utakmice i impresioniran sam načinom na koji nas podržavaju - rekao je Seol i dodao:

Foto: Starsport

 

- Želim im da nastave ovako, kao i mi, da pobede nižu i da im mi donosimo radost. Mislim da smo protiv Novog Pazara odigrali odlično drugo poluvreme i tako treba da idemo u narednim utakmicama. Debi ću pamtiti do kraja života. Nema vremena za odmor, već u četvrtak gostujemo Čukaričkom – dodaje strelac evrogola u pobedi nad Novim Pazarom.

Već se adaptirao u novoj sredini, pa naglašava da se u Zvezdi oseća kao kod kuće.

- Nikada ranije nisam igrao van Južne Koreje, ali sam zadovoljan kako sam se prilagodio i uživam u Zvezdi i Srbiji. Ljudi su zaista fini, fanovi me često sretnu na ulici i traže od mene potpis ili fotografiju. Osetio sam koliko zvezdaši vole fudbal i radujem se što ću biti u takvom okruženju. Saigrači su takođe odlični, naravno, mnogo mi znači prisustvo Hvanga, koji mi je jedan od najboljih prijatelja. Najvažnije je da je povreda prošlost i da mogu da pomognem ekipi na terenu – zaključio je Seol.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading