KERU DŽABE TVOJE SUZE, ZNAMO DA SE SLADIŠ! Američki selektor se SAŽALIO na naše "ORLOVE" - "Video sam kako PLAČU, očekivao sam ovo!"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Provokacija ili iskreno mišljenje?

KERU DŽABE TVOJE SUZE, ZNAMO DA SE SLADIŠ! Američki selektor se SAŽALIO na naše "ORLOVE" - "Video sam kako PLAČU, očekivao sam ovo!"

Foto: www.profimedia.rs

Selektor košarkaške reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država, Stiv Ker, emotivno je reagovao nakon uzbudljive polufinalne utakmice na Olimpijskim igrama u Parizu, u kojoj je njegov tim savladao Srbiju rezultatom 95:91 i obezbedio plasman u finale.

Ker je izrazio veliko poštovanje prema srpskom timu i priznao da mu nije bilo lako gledati suze protivničkih igrača.

- Bili su sjajni, počastvovan sam što sam bio deo ovog meča. Ovo je bio jedan od najboljih mečeva u mom životu. Rekao sam našim trenerima da će ovo biti najteži meč na turniru, očekivao sam upravo ovo. Srbija je veoma dobar tim, vrlo je dobro vođen. Nije lako pobediti tri puta zaredom, a mi smo to pobedili dva puta ranije. Mrzeo sam to jer sam osećao da će biti veoma teško - rekao je Ker.

 

 

Kao višestruki osvajač NBA lige sa Golden Stejt Voriorsima, Ker je istakao koliko je Srbija pružila snažan otpor i odigrala gotovo savršenu utakmicu.

- Srećan sam što smo pobedili. Video sam neke srpske igrače kako plaču posle utakmice. Bilo mi je strašno jer su sve uradili, igrali su divnu košarku. Naravno da sam bio zabrinut zbog mogućeg poraza. Bio sam zabrinut ceo juče i ceo Nikola Jokić je najbolji košarkaš na svetu, a ovaj njihov tim nije najbolji u šutu. Imali smo dovoljno vremena da se vratimo i pobedimo, bili su neverovatni - poručio je.

Podsetimo, Srbija je vodila gotovo celu utakmicu, ali su Amerikanci u poslednjih deset minuta preokrenuli rezultat i obezbedili mesto u finalu, gde će se sastati sa reprezentacijom Francuske. Srbija će, sa druge strane, imati priliku da se bori za bronzanu medalju protiv Nemačke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading