LEBRONE, SEDI DOK NISI POPIO PATOS! Bogdanoviću krenula PARA iz UŠIJU, pa nasrnuo na AMERA: "To su izmislili, ali ovu PSOVKU NISU!"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pričaj srpski da te ceo svet razume!

LEBRONE, SEDI DOK NISI POPIO PATOS! Bogdanoviću krenula PARA iz UŠIJU, pa nasrnuo na AMERA: "To su izmislili, ali ovu PSOVKU NISU!"

Foto: www.profimedia.rs

Bogdan Bogdanović, kapiten košarkaške reprezentacije Srbije, još jednom je pokazao vođstvo i borbenost u polufinalu Olimpijskih igara, iako je srpski tim poražen od SAD rezultatom 95:91.

Uprkos porazu, Bogdanović je bio ključni igrač, koji je pokušao da podigne tim i odigrao izvanredno, istovremeno vršeći pritisak na sudije da bi se izbegle grubosti. Međutim, mnoge stvari su promakle sudijama poput nošene lopte Lebrona Džejmsa, što je izazvalo frustraciju srpskog tima.

Američki tim je iskoristio planetarnu popularnost da bi možda čak i uticao na sudije, dok su Bogdanović i Nikola Jokić zajedno izveli tek pet slobodnih bacanja, što jasno ukazuje na stil suđenja tokom meča. Čak je i Lebron Džejms, jedan od najefikasnijih košarkaša u istoriji NBA lige, na momente pokazivao ponašanje koje je bilo karakterističnije za mlađe igrače, što je dodatno doprinelo tenziji na terenu.

 

Nakon jedne sumnjive odluke Bogdanović je ušao u raspravu sa sudijom, a Lebron Džejms se neočekivano uključio, što je dovelo do napetosti između dva tima. U jednom trenutku tenzija je kulminirala kada je Bogdanović, moglo se pročitati s usana, uputio psovku sudiji. Slobodan Šarenac, komentator RTS, ovo je komentarisao na svoj prepoznatljiv način, pokušavajući da smiri situaciju.

 

 

- Marš u pi*ku materinu, bre - poručio je Bogdan i to mu se moglo pročitati s usana.

Slobodan Šarenac, komentator RTS, ovo je s oduševljenjem prokomentarisao na svoj prepoznatljiv način.

- To su oni izmislili, ali ovu psovku nisu - poručio je Šarenac, što je bio način da se ipak malo smiri situacija jer je nervoza postajala sve veća.

Na kraju, i pored poraza, Bogdan Bogdanović je još jednom pokazao svoje vođstvo i borbu na terenu, ostavljajući dubok utisak na ljubitelje košarke širom sveta.

Podsetimo, Srbija je vodila gotovo celu utakmicu, ali su Amerikanci u poslednjih deset minuta preokrenuli rezultat i obezbedili mesto u finalu, gde će se sastati sa reprezentacijom Francuske. Srbija će, sa druge strane, imati priliku da se bori za bronzanu medalju protiv Nemačke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading