HOROR U BOLNICI! PRETIO DOKTORKI KOJA JE LEČILA ČLANA NJEGOVE PORODICE: Policija ga je odmah uhapsila

Autor:

Svet

09.08.2024

01:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće priveden na saslušanje

HOROR U BOLNICI! PRETIO DOKTORKI KOJA JE LEČILA ČLANA NJEGOVE PORODICE: Policija ga je odmah uhapsila

Foto: Shutterstock

U Nikšiću je uhapšen D.L. zbog sumnje da je uputio pretnje doktorki koja je zaposlena na Odeljenju psihijatrije u Opštoj bolnici Nikšić. Ova vest je stigla iz Osnovnog državnog tužilaštva u Nikšiću koje je izdalo saopštenje u vezi sa ovim događajem.

Izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti

Prema navodima Osnovnog državnog tužilaštva, D.L. se sumnjiči da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti doktorke koja je radila na Odeljenju psihijatrije. Prema saopštenju, postoji osnovana sumnja da je D.L.  na pomenutom odeljenju, u vezi obavljanja lečenja njegovog srodnika, pretnjom da će napasti na život i telo doktorke, ugrozio njenu sigurnost.

U saopštenju ODT Nikšić istaknuto je da će D.L. biti priveden na saslušanje dežurnom tužiocu.

Ovaj događaj baca svetlo na ozbiljnost situacije u zdravstvenim ustanovama, posebno kada je reč o zaštiti zdravstvenog osoblja koje radi na rešavanju složenih i osetljivih situacija.

Reakcije nadležnih organa

Očekuje se da će nadležni organi preduzeti sve neophodne mere kako bi se ovakvi incidenti sprečili u budućnosti, a zdravstveni radnici zaštitili od potencijalnih pretnji i nasilja.

Pre nekoliko dana u regionu dogodio se još jedan incident u bolnici kada je u Domu zdravlja na llidži stigla je dojava o postavljenoj bombi.

Ova informacija je potvrđena iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Dojava je stigla putem telefona, a policija je počela da istražuje slučaj.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading