SLAVNI REDITELJ OTKRIO DA JE OZBILJNO BOLESTAN! Šokirao objavom na mrežama: Svako zadovoljstvo ima svoju cenu

Autor:

Zabava

06.08.2024

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejvid Linč otkrio od čega boluje, ali je naglasio da se, uprkos svemu, nikada neće penzionisati.

SLAVNI REDITELJ OTKRIO DA JE OZBILJNO BOLESTAN! Šokirao objavom na mrežama: Svako zadovoljstvo ima svoju cenu

Foto: Chris Delmas / AFP / Profimedia

Slavni reditelj Dejvid Linč (78) objavio je na društvenim mrežama da boluje od plućnog emfizema zbog "dugogodišnjeg uživanja u cigaretama", ali je uz to naglasio da nema nameru da se povlači iz sveta kinematografije. On je dodao da se "nikada neće penzionisati".

Linč je u postu na mreži X naglasio da uživa u duvanu, njegovom mirisu i zadovoljstvu paljenja nove cigarete, ali da "svako zadovoljstvo ima svoju cenu", a ono koje mora da plati je bolest pluća koja dovodi do uništenja plućnih alveola i otežava disanje.

U intervjuu britanskom časopisu Sight and Sound, koji će biti objavljen u septembarskom broju, reditelj čuvene serije "Tvin Piks", kao i filmova "Bulevar zvezda", "Dina" i "Divlji u srcu" priznaje da je manje aktivan nego ranije i da će možda, tokom budućih projekata, morati da daje uputstva svojim glumcima na daljinu.

 

 

On je zatim na društvenim mrežama objavio ohrabrujuću poruku:

- Prestao sam da pušim pre dve godine i dobra vest je da je, uprkos emfizemu, moje zdravlje odlično i da se nikada neću povući - naglasio je reditelj.

Kao reditelj deset legendarnih dugometražnih filmova, objavljenih između 1977. i 2006, ovaj reditelj je bio nominovan za Oskara za  film "Čovek slon" (1980), "Plavi somot" (1986) i "Bulevar slavnih" (2001). Za celu filmografiju dobio je počasnog Oskara 2019. 

Reditelj je 2017. snimio treću sezonu kultne serije "Tvin Piks" iz 1990, koja počinje tamo gde je druga sezona završena, sa agentom Kuperom (Kajl Maklahlan) u misterioznoj crvenoj sobi i u društvu Divas. Većina glumačke ekipe iz prve dve sezone ponovila je uloge svojih likova 27 godina kasnije, a seriju prati i prepoznatljiva muzička tema.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading