VELIKI PODVIG: Oglasila se FIBA sa atronomskim brojkama pred Pariz!

Autor:

Sport

21.07.2024

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono pravo tek sledi.

VELIKI PODVIG: Oglasila se FIBA sa atronomskim brojkama pred Pariz!

Foto: www.profimedia.rs

FIBA

Medijski tim FIBA pohvalio se najnovijim uspesima kvalifikacionih turnira za Olimpijske igre 2024, ističući da su oni bili najuspešniji i najpopularniji u istoriji organizacije. Poseban naglasak stavljen je na digitalne platforme, gde je borba reprezentacija za mesto na najvećem sportskom događaju na svetu doživela dosad neviđenu pažnju.

Turniri održani u Pireju, Rigi, San Huanu i Valensiji privukli su ogromnu pažnju publike, "probivši plafon" gledanosti u odnosu na prethodne godine i olimpijske cikluse. Ukupni broj pregleda video-snimaka sa turnira bio je čak 14 puta veći nego na kvalifikacionim turnirima za Olimpijske igre 2021. godine u Tokiju, što predstavlja impresivan rast interesovanja za ovaj događaj.

Foto: Profimedia

Duel Slovenije i Hrvatske u kvalifikacijama za OI

Još jedan impresivan rekord oboren je u domenu "impresija" na društvenim mrežama, sa ukupno 1,08 milijardi impresija. Ovo predstavlja porast od čak 325 odsto u poređenju sa prethodnim olimpijskim ciklusom, jasno pokazujući koliko su kvalifikacioni turniri bili zapaženi među korisnicima društvenih medija. Takođe, broj reakcija na društvenim mrežama "skočio" je na impresivnih 20,5 miliona, što je 138 odsto više nego 2021. godine. Posebno se ističe porast reakcija korisnika na Instagramu, gde je taj broj povećan sa 26 na čak 63 odsto, što još jednom potvrđuje veliku popularnost FIBA kvalifikacionih turnira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading