UNUKA NAŠEG ČUVENOG GLUMCA UBILA MAJKU I BAKU! Delila je kadar s Đuričkom i Gagom Nikolićem, a njenu TETKU svi dobro znate!

Autor:

Zabava

02.08.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zločin koji je počinila Teodora Viktorović ledi krv u žilama.

UNUKA NAŠEG ČUVENOG GLUMCA UBILA MAJKU I BAKU! Delila je kadar s Đuričkom i Gagom Nikolićem, a njenu TETKU svi dobro znate!

Foto: printscreen

Teodora Viktorović pre 23 godine igrala je u filmu "Virtualna stvarnost" sa Nikolom Đuričkom i Draganom Nikolićem i tada su joj predviđali blistavu karijeru, međutim, glumica je 2015. počinila jezivo dvostruko ubistvo. Satarom je ubila svoju majku Ljiljanu i baku Ivanku na spavanju, te je osuđena na 30 godina zatvora.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

 

Teodora je unuka poznatog jugoslovenskog glumca Mihajla Mike Viktorovića, koji je preminuo 26. septembra 1998. godine. Viktorovića publika pamti iz serije "Bolji život", gde je igrao Đorđa Ciganovića, a ostvario je i uloge u filmu "Vuk Karadžić", "Kamiondžije 2", "Variola Vera", "Svetozar Marković", "Hajde da se volimo" i drugim. Sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

Njegovim stopama krenula je Olivera Viktorović, Teodorina tetka, koja je ostvarila uloge u mnogobrojnim filmovima i serijama, poput "Porodičnog blaga", "Srećnih ljudi", "Vojna akademija", "Pevačica"... Ipak, najpoznatija je po ulozi striptizete Violete iz "Žikine dinastije".

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

 

Poznata glumica je svojevremeno izjavila da je sa sestričinom prekinula svaki kontakt 2006. upravo zbog njene zavisnosti od droge i alkohola.

Prekinula sam s Teodorom svaki kontakt kad je imala 30 godina. Nemam više nikog svog. Teodora je uvek bila krhkog psihičkog stanja i malo joj je trebalo da posegne za opijatima. Opirala se lečenju. Ovo je najstrašniji scenario, koji niko nije očekivao. Stalno se preispitujem da li je moglo drugačije da se završi. Mnogo mi je teško i nisam u stanju detaljnije da govorim - izjavila je Olivera tada za Naše novine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading