SNIMA SE FILM O BRITNI SPIRS! Ko će glumiti kontroverznu pevačicu, a ko Džastina Timberlejka? OVA IMENA SU U IGRI!

Autor:

Zabava

02.08.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop zvezda je vest o ekranizaciji memoara "Žena u meni" potvrdila na društvenim mrežama.

SNIMA SE FILM O BRITNI SPIRS! Ko će glumiti kontroverznu pevačicu, a ko Džastina Timberlejka? OVA IMENA SU U IGRI!

Foto: Profimedia

Džastin i Britni

Pevačica Britni Spirs, osma na listi najprodavanijih ženskih izvođača u SAD, potvrdila je da će se snimati film o njenom životu. Kako je obelodanila na društvenim mrežama, memoari "Žena u meni" u kojima je opisala svoje detinjstvo, odnos s roditeljima, situacije iz uspešne karijere, ali i vezu s Džastinom Timberlejkom, biće ekranizovani.

Universal Pictures je dobio prava na knjigu na aukciji manje od godinu dana nakon što je knjiga stigla na police. Režiser Džon M. Ču i producent Mark Plat su bili uključeni u projekat, piše Variety.

- Uzbuđena sam što mogu da podelim sa svojim fanovima da radim na tajnom projektu sa Markom Platom. Uvek je snimao moje omiljene filmove… Ostanite sa nama - napisala je Britni na društvenoj mreži X.

U stranim medijima već je počelo da se spekuliše o tome ko će u filmu igrati slavnu pevačicu, a ko njenog bivšeg dečka Džastina Timberlejka, koji se i sam nedavno našao u centru skandala kada je uhapšen zbog vožnje u alkoholisanom stanju.

Među glumicama koje bi mogle da tumače lik Britni Spirs pojavljuje se Sidni Svini, zvezda serije "Euforija" i "Beli lotos", kao i Sabrina Karpenter, koja se istakla ulogom devojčice Maje Hart u seriji "Devojčica upoznaje svet". Ipak, prema pisanju američkih medija, najveće šanse za to ima Džulija Garner, zvezda Netfliksove krimi-drame "Ozark".

Džejmi Lin, sestru Britni Spirs, mogla bi da igra Kirnan Šipka iz "Ljudi sa Menhetna", a pevačicinu majku Lin, prema mišljenju mnogih, najbolje bi dočarala Lora Dern, kojoj je uloga u filmu "Divljina" donela nominaciju za Oskara.

Foto: Promo/Laguna

 

Džastin Timberlejk bi mogao da igra samog sebe, ali je šansa za to vrlo mala budući da u knjizi Britni Spirs nije prikazan u najboljem svetlu.

"Žena u meni" je po objavljivanju doživela ogroman uspeh i prodata je u preko 2,5 miliona primeraka samo u SAD, premašivši milion primeraka širom sveta u prvoj nedelji.

Knjiga je sadržala niz značajnih otkrića u svojoj iskrenoj diskusiji o njenoj karijeri, odnosima, ličnim iskustvima. Jedna od najznačajnijih je bila da je abortirala dok je izlazila sa Džastinom Timberlejkom između 1998. i 2002. godine, piše NME.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading