"NJOJ JE POTREBNA POMOĆ": Sin Nikolasa Kejdža je PRETUKAO majku, a evo šta je rekao pred SUDOM!

Autor:

Zabava

02.08.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veston Kejdž Kopola, sin Nikolasa Kejdža, uhapšen je prošlog meseca zbog napada smrtonosnim oružjem.

"NJOJ JE POTREBNA POMOĆ": Sin Nikolasa Kejdža je PRETUKAO majku, a evo šta je rekao pred SUDOM!

Foto: Joe Sutter/PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

Naslednik slavnog Nikolasa Kejdža Veston Kejdž Kopola našao se pred sudom zbog prebijanja majke Kristine Fulton. Bivša supruga holivudskog glumca prijavila je sina zbog fizičkog napada na nju smrtonosnim oružjem, a Veston je potom uhapšen prošlog meseca. Sada se našao pred sudom i izjasnio o krivici.

Veston je u sredu stigao na sud uz majku Kristinu i izjasnio se kao nevin za napad smrtonosnim oružjem, prenosi TMZ. Potom je Fultonova izbegavala da odgovori u kakvom su odnosu nakon napada, ali je rekla da želi da njen sin dobije svu pomoć koja mu treba. On je ipak kasnije rekao da njegovoj majci treba pomoć.

Republika

Foto: BRUCE/JAVILES / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

 

Advokatski tim glumca je negirao sve optužbe protiv njega i tvrdi da je on "samo žrtva i svedok", prenosi Jutarnji.hr.

Incident s Kristinom dogodio se krajem aprila. Policija je bila pozvana u njen dom nakon što je Veston navodno dve žrtve udario više puta. Nije poznato ko je druga navodna žrtva, a dok je policija stigla na mesto incidenta, Veston je pobegao. Nekoliko dana kasnije je Kristina viđena s masnicama na licu.

Foto: Tanjug/AP

 

Nakon toga su ga optužili po dvema tačkama za napad smrtonosnim oružjem i uhapsili ga. Zatim se oglasila Kristina.

Primila sam hitnu poruku od prijatelja mog sina Vestona Kejdža u vezi s njegovim pogoršanim psihičkim stanjem, te su me zamolili da dođem da im pomognem. Kad sam stigla da mu dam podršku i utešim ga, već je bio usred maničnog besa. U sledećih nekoliko minuta sam bila brutalno napadnuta i pretrpela sam ozbiljne povrede - rekla je Kristina tada i dodala da je rekla policiji da Vestona zadrže da bi procenili njegovo mentalno stanje, ali su oni, navodno, to odbili.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading