KARLEUŠA JEDVA OBUZDALA NEMIRNE GRUDI: Prekrila ih SAMO žutom TRAČICOM, a tek da vidi OVAJ detalj! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

02.08.2024

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša objavila provokativne fotografije koje su uzburkale emocije njenih fanova.

KARLEUŠA JEDVA OBUZDALA NEMIRNE GRUDI: Prekrila ih SAMO žutom TRAČICOM, a tek da vidi OVAJ detalj! (GALERIJA)

Foto: ST/Dragan Kadić

Poznata srpska pevačica Jelena Karleuša ponovo je privukla pažnju javnosti objavom provokativnih fotografija na Instagram profilu. Ovoga puta Karleuša je pozirala u minijaturnom neonžute kupaćem kostimu, ističući izvajanu figuru i besprekoran stil.

Njeni pratioci nisu krili oduševljenje, a komentari na račun njenog perfektnog izgleda su se samo nizali. Mnogi su istakli da Jelena izgleda neverovatno, te da joj ova boja kupaćeg kostima pristaje. Takođe, veliki broj komentara bio je posvećen i Karleušinim izvajanim nogama i trbušnjacima, koji su izazvali divljenje mnogih pratilaca.


Jelena Karleuša se ne libi da napravi i objavi provokativne fotografije, ali je ova posebno privukla pažnju zbog boje i kroja kupaćeg kostima. Neonžuta definitivno je hrabar izbor, ali Jelena je pokazala da je spremna da nosi takve boje sa samopouzdanjem i stilom.

Osim pozitivnih komentara, bilo je i onih koji su izrazili zavist zbog Karleušinog izgleda, ali generalno, reakcije na objavljene fotografije su bile veoma pozitivne. Jelena Karleuša je još jednom dokazala da zna kako da privuče pažnju javnosti i ostane u centru interesovanja svojih fanova.


Jelena Karleuša je poznata po svom hrabrom i provokativnom stilu, te nije retkost da svojim izborom odevnih kombinacija izazove različite reakcije. Neon žuta boja kupaćeg kostima samo je još jedan u nizu odvažnih izbora ove popularne pevačice. Njen modni stil često je tema raznih diskusija, ali jedno je sigurno - Jelena Karleuša zna kako da se istakne i bude primećena.

Pored muzičke karijere, Jelena je postala poznata i po svom prisustvu na društvenim mrežama, gde redovno deli s pratiocima modne kombinacije, putovanja i svakodnevne trenutke. Ova poslednja objava samo je još jedan dokaz njenog samopouzdanja i stila koji ne prolazi neprimećeno.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading