MAJKA KAĆE ŽIVKOVIĆ OTKRILA SVE IZ PORODIČNOG DOMA: Progovorila o IMENU za UNUKA, evo kako se njena ćerka sada oseća!

Autor:

Zabava

02.08.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Kaće Živković se oglasila nakon što joj se ćerka porodila i otkrila u kakvom je stanju!

MAJKA KAĆE ŽIVKOVIĆ OTKRILA SVE IZ PORODIČNOG DOMA: Progovorila o IMENU za UNUKA, evo kako se njena ćerka sada oseća!

Foto: ST/Nemanja Pančić

U ranim jutarnjim satima, pevačica Katarina Živković je na svet donela zdravog dečaka putem carskog reza. Vest o porođaju pevačice izazvala je veliko interesovanje javnosti, a najviše radosti donela je samoj porodici Živković.

Povodom ovog srećnog događaja, oglasila se i pevačicina majka Verica, koja je bila puna emocija. "Hvala vam puno, ostavila sam reku suza," izjavila je ushićeno baka Verica. Ona je otkrila da je Katarina dobro, ali je istakla da će detalje o porođaju i bebi sama Katarina podeliti sa javnošću kada za to dođe vreme.

Foto: Instagram.com

Katarina Živković se porodila

 

- Kaća je, hvala Bogu, dobro. Nemojte da se uvredite, kada Kaća bude izašla ona će razgovarati sa vama, ja te informacije ne mogu da vam dam. Nisam u tom svetu. Najbitnije je da smo presrećni, da su beba i mama dobro. Da je moj unuk prelep, da je moja Kaća dobro. Šta više da poželim - kazala je Kaćina majka za Blic. 


Kada su novinari pitali baku Vericu da li su Katarina i njen emotivni partner već izabrali ime za bebu, ona je kratko odgovorila: "Ja to ne znam, oni će to da odluče." Ovo ostavlja prostora za dalje spekulacije o tome koje ime će odabrati za svoje dete.

Foto: instagram.com/katarina_zivkovic_official

Katarina Živković se porodila

 


Srećni događaji poput rođenja deteta uvek izazivaju pažnju javnosti, a sigurno je da će Katarina Živković i njen partner uživati u ovom posebnom periodu svog života. Svim članovima porodice Živković želimo mnogo sreće i radosti u njihovoj novoj ulozi roditelja i bake.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading