"GLAVNU ULOGU U SERIJI `BUNAR` PISAO SAM ZA ŽARKA LAUŠEVIĆA": Nekoliko glumaca ODUSTALO od snimanja, Igor Đorđević sve priznao!

Autor:

Zabava

02.08.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Završeno je snimanje druge sezone serije koja je očarala gledaoce u Srbiji.

"GLAVNU ULOGU U SERIJI `BUNAR` PISAO SAM ZA ŽARKA LAUŠEVIĆA": Nekoliko glumaca ODUSTALO od snimanja, Igor Đorđević sve priznao!

Foto: ATAImages

Serija "Bunar", čiji su tvorci Predrag Gaga Antonijević i glumac Igor Đorđević, osvojila je publiku u Srbiji intirgantnom pričom o profesoru filozofije Radomiru Pavloviću, koji traga za smislom. Zadatak da se uhvati ukoštac s ovim kompleksnim likom pripao je na kraju Igoru Đorđeviću, koji se u ovoj ulozi odlično snašao, ali je glumac otkrio da je lik Radomira izvorno pisan za Žarka Lauševića.

- Za moju ulogu sam predlagao mnoge glumce u prvoj sezoni, ali sam je bio originalno pisao za velikog Žarka Lauševića, koji, na našu žalost, više ne igra u ovoj našoj dimenziji. I dok je bio s nama, koketirao je s tom nebeskom glumom - istakao je za TV Ekran Đorđević, koji potpisuje i scenario i režiju "Bunara".

Foto: Wikipedia

Plakat

Kako je otkrio, mnoge promene dogodiće se u drugoj sezoni serije "Bunar", pa će publika, osim novog zapleta, videti na delu i neke nove glumce. Naime, Ljubomir Bandović, koji je u prvoj sezoni tumačio lik seoskog sveštenika odustao je od snimanja nastavka, a na njegovo mesto došao je Radovan Vujović. Takođe, Milica Gojković je zbog trudnoće morala da napusti projekat, a njen lik će nastaviti da gradi Nina Nešković.

- Od najvećih promena tu je Raša Vujović umesto Ljubomira Bandovića u ulozi seoskog sveštenika. Takože, i ulogu Marije u ovoj sezoni tumači Nina Nešković umesto Milice Gojković - rekao je Đorđević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading