OVO JE PRVI MUŽ RUŠKE JAKIĆ: Vodio je na očev grob da mu se zakune na VEČNU LJUBAV, a njegove TRI NEVINE TETKE izvređale su je na MRTVO IME (FOTO)

Autor:

Zabava

02.08.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka se prisetila kako se provela kad je posle venčanja sa glumcem Dejanom Đurovićem posetila njegovo selo Dupilo.

OVO JE PRVI MUŽ RUŠKE JAKIĆ: Vodio je na očev grob da mu se zakune na VEČNU LJUBAV, a njegove TRI NEVINE TETKE izvređale su je na MRTVO IME (FOTO)

Foto: RTV PINK printscreen

Voditeljka Ruška Jakić otkrila je detalje o svom prvom braku sa glumcem Dejanom Đurovićem.

Ona je istakla da je Dejan bio njen prvi muž i najveća ljubav. Čak je otkrila da on nije imao hrabrosti da joj priđe, te da je poslao svog druga da joj kaže da on želi da je upozna.

Nakon pet godina zabavljanja, njihov brak trajao je godinu dana, a Ruška je istakla da im je ljubav bila prioritet.

Ruška je otkrila neobičan detalj iz svog braka sa Dejanom, navodeći da je posetila njegovo selo Dupilo i upoznala tri njegove tetke.

Međutim, one su iznele uvredu na njen račun, nazivajući je nepristojnim imenom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Takođe, Ruška je istakla da su posetili grob Dejanovog oca u Ulcinju, gde su se zakleli na večnu ljubav.

- Posle venčanja, išla sam da me upozna sa svoje tri tetke, koje su još uvek bile nevine. Pita ih on tad: "Kako vam se dopada moja Ruška?" A one mu odgovore: "Mogao si da oženiš neku poštenu devojku, a ne k***u." Posle smo išli u Ulcinj, na grob njegovog oca, da se zakunemo da ćemo se voleti dok nas smrt ne rastavi. Ništa mi nije bilo važno osim ljubavi, onog trenutka kada bi ljubav prestala rastajali bi se. Tako je bilo sa Dejanom, ali i sa narednim muževima - isprilaka je ona za Una TV.

Ruška Jakić je otvorila dušu i govorila o svojoj emotivnoj prošlosti, ističući da je Dejan Đurović bio njen prvi muž i najveća ljubav. Njihov brak trajao je godinu dana nakon pet godina zabavljanja, a Ruška je istakla da je ljubav bila najvažnija stvar u njihovom odnosu. Takođe je naglasila da je isti princip važio i za njene naredne brakove.

Ruška Jakić je podelila detalje i o svojoj ćerki Ani, ističući da je ona pravi borac, te navela da je Anin otac napustio kada je imala samo tri meseca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading