MILOŠ BOJANIĆ SE OD OVE TRAGEDIJE NIKADA NIJE OPORAVIO: Svaki njegov brod nosi IME ŽENE koju ne može da PREBOLI dok je živ!

Autor:

Zabava

02.08.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker je promenio četiri plovila i svaki je nosio naziv "Lela" po njegovoj prerano preminuloj sestri.

MILOŠ BOJANIĆ SE OD OVE TRAGEDIJE NIKADA NIJE OPORAVIO: Svaki njegov brod nosi IME ŽENE koju ne može da PREBOLI dok je živ!

Foto: printscreen/RTV Pink

Poznato je da folk pevač Miloš Bojanić provodi celo leto na Crnogorskom primorju, gde je sagradio vilu sa više apartmana koje izdaje, a posebnu radost mu pričinjava ribolov, kao i brod kojim isplovljava na pučinu.

Naime, on je do sada promenio četiri broda, a svaki od njih nosio je isto isto ime - "Lela", po njegovoj pokojnoj sestri koja je iznenada je preminula i zavila porodicu u crno.

Republika

Foto: youtube, printskreen

Miloš Bojanić obožava ribolov i plovidbu morem

Kako ističe poznati folker, sa ovim gubitkom se nije pomirio ni do današnjih dana.

- Imao sam velikih tragedija u porodici i familiji, sestra mi je umrla u 48. godini, to me posebno pogodilo. Samo je pala kao pokošena i to je bio veliki šok za moju porodicu, moja majka se nikada više nije nasmejala otkad se to dogodilo. Ljubav sestre prema bratu je nešto najlepše na svetu - ispričao je Miloš za Kurir i naglasio da je njena smrt bila najgori trenutak u njegovom životu.

On je dodao da bol za dve godine mlađom sestrom ne jenjava, te je zato svaki brod nazivao po njoj. Na taj način, kako kaže, čuva uspomenu na nju.

Iako se zvala Cvijeta, cela porodica je Miloševu sestru od milošte zvala Lela, pa je zato to ime njegovog broda, kojim svake godine isplovljava iz Baošića.

Republika

Foto: Printskrin Youtube, Instagram

Miloš Bojanić sagradio vilu sa 12 apartmana koje izdaje

Podsetimo, Bojanić je godinama ulagao novac u apartmane na primorju, pa je konačno došlo vreme da ubire plodove svog rada i truda. On leti uglavnom boravi u luksuznoj vili u kojoj ima 12 apartmana za izdavanje, a kako kaže, dok on odmara i uživa u pecanju, njegova supruga dočekuje goste, među kojima često ima i njegovih kolega.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading